Haberler

Ebru Gündeş Özgecan Aslan İçin Söyledi, Stüdyo Gözyaşına Boğuldu

Güncelleme:

Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne, hain bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Ebru Gündeş, babasının Özgecan için bestelediği, Ahmet Selçuk İlkan'ın şiiri olan şarkıyı söyledi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gündeş, 'Yarın Bu Şehirden Ayrılacağım' isimli şarkıyı seslendirirken tüm stüdyo gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Ebru Gündeş Türkiye Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Yok ediciMobil-ANDROID:

Reklam için göz yaşı dökenler bunlar

5
5
yanıtYanıtla
Tek kelimeMobil-IOS:

ALİN SİZE ŞİİR Yarın Bu Şehirden Ayrılacağım Sözleri Gezdiğim her yerde hatıran dolu Bilmemki ben nasıl unutacağım Ne yazık bu aşkın yok başka sonu Yarın bu şehirden ayrılacağım Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım O mahsun yüzüne son defa bakıp Bütün anıları sana bırakıp Bu dertli, bu garip başımı alıp Yarın bu şehirden ayrılacağım Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiye Bir çizgi çekerek senli maziye Dönmemek üzere artık geriye Yarın bu şehirden ayrılacağım Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım

0
0
yanıtYanıtla
Tek kelimeMobil-IOS:

HELAL OLSUN BU KADINA!!! EBRU GÜNDEŞ TEK GERÇEK SANATÇI VE HEP BÖYLE KALACAK!!! BİZ EBRU GÜNDEŞ'İ SESİYLE TANİDİK VE KAÇ SENEDİR TANİYORUZ VE HEP ÖYLE KALACAK!!! SANATÇI MESLEYİLE KALACAK!!! BU KADİNİN SESİNE KURBAN OLURUM!!! BU KADİN BEN HEP SEVECEĞİM!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title