Haberler

Deniz Seki Tanınmamak İçin Sarışın Oldu

Güncelleme:

Hakkında yakalama kararı çıkartılan ünlü şarkıcı Deniz Seki, gittiği Fransa'da tanınmamak için saçlarını sarıya boyattı.

6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra kayıplara karışan Seki’nin Fransa’da olduğu öne sürüldü.

SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ

İddiaya göre yakalama kararıyla birlikte Türkiye’den ayrılan Seki, Yunanistan üzerinden Fransa’ya geçti. Gözlerden uzak bir kasabada ev tutan şarkıcı, tanınmamak için saç rengini değiştirdi.

GÖZLÜK TAKMADAN DIŞARI ÇIKMIYOR

Güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmayan Seki’yi bayram tatili için Fransa’ya giden sosyetik bir çiftin gördüğü iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Seki Fransa Magazin Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Bakmadan Geçme

Aldatmak 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (75)

Snn:

sen Bayhan''a laf at .. kendin böyle sürünürsün .. etme bulma dunyası ..

34
8
yanıtYanıtla
VAY ANASINI:

HADİ DENİZ SEKİ KENDİNE ZARAR VERDİ KAÇIYO. YA O HIRSIZLAR,SAPIKLAR,CASUSLAR,İDAM EDİLECEK KİŞİLER???? NEDEN ONLARI İDAM ETMİYORSUNUZ? ELİNİ AYAĞINI KESSELER KEŞKE. GEÇEN GÜN BATMAN DAKİ OLAY BİR ŞEREFSİZ 7 CANA KIYDI. O ŞEREFSİZİ İKİ GÜN YATIRIRLAR ÇIKAR GERİ NOLACAK SANKİ ADALET BU İŞTE...

40
1
yanıtYanıtla
sorsana bana beasseerkaann@gmail.com:

Batman''daki olayda öldüren adam intihar etti.

yanıt0
yanıt0
şeyda:

şu kadını rahat bırakın tecavüzcüleri hırsızları yakalayın kadın sanki eroin fabrikası işletti

17
22
yanıtYanıtla
Zehirzehirliigne@hotmail.com:

Senin sevdiğin birisi belkide çocuğun uyuşturucu kullansaydı, o yorumunu görürdüm.

yanıt0
yanıt0
kübra:

zurnacıya kaçmıştır

35
3
yanıtYanıtla
hüseyinananinki@mynet.com:

eee türkiye sahipsiz birakti bunu ya davulcuya ya zurnaciya kacmistir..

yanıt0
yanıt0
m.akif:

zamanında Bayhan''ı hapis yattığı için aşağılayıp jürilikten çekilmişti.Kendisi daha beter oldu şimdi.. Allah''ın adaleti daha büyüktür...

36
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Adalet bir tek bu kıza mı çalışıyor ''! Bırakın boş yorumları ..

28
8
yanıtYanıtla
MELEK:

kadın ne yaptıysa kendıne yaptı cezasınıda cektı nıye bukadar ugrasıyolar anlamıyorum ülkemızde elını kolunu sallaya sallaya gezen okadar torbacı eroın satıcısı kullanıcısı hırsızı katılı gaspcı dolasırken bu kadınla ugrasıyolar kadının kendınden baskasına zararı yok yasını basını almıs baskalarınada kullandırdı dıyolar o kısılerınde yası bası var cocuk degıller ya kansınlar zorla ıcsınler ugrasmayın su kadınla dısarıda elını kolunu sallıyarak gezen sucluları bulun tıkın ıcerı

28
8
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title