Haberler

TFF Başkanı Büyükekşi'ye Galatasaray'ın şampiyonluğunu sordular, "Çok şükür" karşılığını verdi

Güncelleme:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir davet sırasında yaptığı şampiyonluk yorumuyla dikkatleri üzerine çekti. Muhabirin, "Ligde bitti, şampiyon da belli oldu" sözlerine "Çok şükür" diyerek yanıt veren Büyükekşi kısa sürede viral oldu.

Bu sezonun tamamında büyük eleştiri alan ve bazı kulüpler tarafından defalarca istifaya davet edilen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yine ortalığı karıştıracak bir söylemle gündem oldu.

"ÇOK ŞÜKÜR ŞAMPİYON BELLİ OLDU"

Büyükekşi'nin bir davet sırasında yaptığı açıklamalar Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını kzıdırdı. 'Magazin Burada' muhabirinin "Lig bitti. Şampiyon da belli oldu" yorumu üzerine gülerek "Çok şükür" yanıtını veren Büyükekşi'nin yapmış olduğu bu çıkış kısa sürede viral oldu.

"ADALET YERİNİ BULDU"

Mehmet Büyükekşi "Bu sene lig sizin için nasıl geçti" sorusuna ise "Lig bitti çok şükür. Kimin şampiyon olduğu, kimin küme düştüğü bizi ilgilendirmiyor. Bizim için adaletin yerini bulması son derece önemli'' yanıtını verdi. Muhabirin "Yeni dönemde tekrar aday olacak mısınız" sorusuna ise Büyükekşi'nin, "Daha şuan da belli değil'' cevabı dikkat çekti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mehmet Büyükekşi Galatasaray Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (77)

Veysel null:

Ulan bu Mehmet büyükekşi Ali koç un yardımıyla TFF başkanı olan sonra da Fener'e haksız penaltılarla maç kazandıran adam değil mi? Bunlar olmasaydı GS 4 hafta önceden şampiyonluğunu ilan etmişti son haftaya kalmazdı...

535
648
yanıtYanıtla
Veysel Aktas:

katılıyorum

yanıt257
yanıt338
RC MD:

Sen maç izleme iyi gelmiyor belli ki, gözlerin körleşmeye başlamış

yanıt333
yanıt183
Veysel null:

RC Md cahili febe kendisi çıkıp itiraf bile etti Karagümrük maçında haksızlık oldu diye.Ki bu itiraf ettikleri tek haksızlık idi daha itiraf etmeleri gereken birsürü lehlerine yapılmış haksızlık var. Bu yüzden bence sen izleme maç

yanıt92
yanıt127
Muhsin Yazıcıoglu:

Sen ne kullanıyorsun bana da ver. Ha birdr şu 6S gözlüğünü çıkar

yanıt156
yanıt79
muhammet yılmaz:

Bu söylediklerine kendin inanıyor musun?Taraftarlık insanın gözünü bu kadar karartmamalı.

yanıt73
yanıt19
özgün özen :

hee bunlar olmasa fenere 10 kişide yenilmicektiniz değilmi evinizde?

yanıt55
yanıt37
Veysel null:

özgün GS FB maçında gs lehine hata oldu zaten bunu her yerde diyorum zaten.Ama lig boyunca fb lehine hata oldu hem de açık ara farkla FB lehine hata oldu.Bende GS yi bile eleştirecek yürek var ama sizde kendi takımınızı eleştirecek yürek yok...

yanıt35
yanıt58
Serkan Özcan:

Veysel null acilen tedavi olman lazım.

yanıt47
yanıt25
Veysel null:

Serkan Özcan seni daha doğrusu sizi anlıyorum bu yüzden size kızmıyorum, 10 yıldır şampiyon olamamanın verdiği travma yüzünden her türlü hileyi yapmaya her türlü riyâkarlığı yapmaya hazırsınız. Ama işte yapacak bir şey yok sizin kurduğunuz iyi kadroya karşılık sürpriz bir şekilde Galatasaray çok daha iyi bir kadro kurdu. Kabullenin artık. Ya da nöroloji doktoruna gidin :)

yanıt27
yanıt36
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title