Haberler

Ahmet Çakar, Arda-Berkay Kavgası Sonrası Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Sizden Utanıyorum

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Berkay ile Arda kavgası sonrası attığı tweetlerle çok konuşuldu. Çakar, tweetleriyle hem Arda'yı hem de Berkay'ı yerden yere vurdu.

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Arda Turan ise Berkay kavgası sonrası attığı tweetlerle sosyal medyada olay oldu.

"SİZDEN UTANIYORUM"

Ahmet Çakar, Berkay için, "Eeee Berkay efendi. Etme bulma dünyası. Çalarsan komşunun kapısını ,birgün çalarlar kapını. İkiniz de aynısınız. Sıkıştınız mı utanmadan din ,Allah,vatan millet laflarına sığınırsınız Ama her türlü rezilliği yaparsınız Sizden utanıyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Sizden Utanıyorum

"DELİKANLILIĞIN KİTABINDA EVLİ KADINLARA SARKMAK DA VARMIŞ"

Çakar, Arda Turan için ise sosyal medya hesabından "Allah cezanı versin Arda,yine sı.... Hep adamlıktan söz ederdin , ben delikanlıyım derdin ya. Demek adamlık ve delikanlılığın kitabında evli kadınlara sarkmak da varmış..." yorumunu yazdı.

Ahmet Çakar, Arda-Berkay Kavgası Sonrası Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Sizden Utanıyorum

NE OLMUŞTU?

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı." Arda Turan'ın burnu kırıldığı için ameliyat olan Berkay'ın operasyondan önce yanına silahla giderek "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" dediği iddia edilmişti.

Ahmet Çakar, Arda-Berkay Kavgası Sonrası Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Sizden Utanıyorum

Ahmet Çakar, Arda-Berkay Kavgası Sonrası Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Sizden Utanıyorum

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ahmet Çakar Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi?
500

Yorumlar (45)

ÇUKUR HERYERDE:

çukurun evladı ardanın masum çıkacağına inanıyoruz. kardeşimiz yalnış anlaşılmış olabilir. adamdır. . .

5
15
yanıtYanıtla
gs:

okan ergun bulent mehmet topal şifo mehmet rıza gıbı sayabılecegım bırssuru orneklten sonra bunun gıbı karaktersız oyunculara kaldık yazık nerenn nereye

12
0
yanıtYanıtla
bünyamin güçlü:

Sanırım Ahmet Çakar''da burun ameliyatı istiyor.

3
9
yanıtYanıtla
Herşeyi biliyorsun:

Her ne kadar söylediklerinde haklı olsan da Kusura bakma Ahmetçiğim sen herşey hakkında yorum yapıyorsun ama seni takan yok. En son bikini giyecektin biz orda kaldık...

7
3
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Ahmet Çakar adamdııır, doğru söylemiş, caner kıs kıs gülüyodur şimdi...

8
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

Ahmet hoca dogru soylemis

7
1
yanıtYanıtla
Macit Güldür:

bu herifi medya tavana çıkardı sonrada imparator cila yaptı sonunda arda denen densiz oldu popüler futbolcu hay ben bunu futbolculuğuna

6
2
yanıtYanıtla
corci:

yok birbirlerinden farkları, heposi sonradan görme ayak takımı. Para var ama kültür yerlerde geziyor. Ormana salsan sırıtmaz bunlar.

7
0
yanıtYanıtla
ANGARAGÜÇLÜ:

AĞZINA SAĞLIK AHMET HOCA, ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN

6
1
yanıtYanıtla
DEMEDİ DEMEYİN:

SAYIN ahmet çakar gine çakıyorsun bilmeden ardayla konuştunmu gine sallama çay içiyorsun arda neden bu kadar sinirli demedi deme herkez ardadan özür dilemek zorunda kalacak sabret ya ardayı ara demedi demeyin hepiniz ters köşe olacaksınız

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title