Haberler

13 Yıllık Eşinden Boşanan Acun'un Ödeyeceği Nafaka Belli Oldu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere 150 bin TL nafaka ödeyecek. Ayrıca Miami, Bodrum, Beykoz ve Zorlu Center'daki evler de Zeynep Ilıcalı'da kalacak.

Acun Ilıcalı ile 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı boşandı. Çift, önceki gün Şile Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Çiftin avukatlarıyla birlikte katıldığı duruşma, yaklaşık 10 dakika sürdü. Hâkimin, "Boşanmakta kararlı mısınız" sorusuna Acun ve Zeynep Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine hâkim, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

AYLIK 150 BİN TL NAFAKA; MİAMİ, BODRUM VE İSTANBUL'DAN 5 EV

Boşanma protokolüne göre mahkeme, 12 ve 9 yaşındaki çocukların velayeti anne Zeynep Ilıcalı'ya verdi. Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Zeynep Ilıcalı'nın çocuklarıyla oturduğu ev kendisinde kalacak. Acun Ilıcalı ayrıca Miami, Bodrum, Beykoz ve Zorlu Center'daki evlerini de Zeynep Ilıcalı'ya bıraktı.

İlk duruşmada boşanan Acun ve Zeynep Ilıcalı birbirlerinden tazminat talebinde bulunmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Bodrum Miami Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (8)

ışıl:

yurdum sade kadını ayda 500 tl nafakayı alamaz , alsa 500 tl ile geçinir , bu bayan bu parayla geçinebilecekmi üzüldüm şimdi

32
10
yanıtYanıtla
WAN:

YA ACUN BU KARIDA SEN NE BULUYORDUN TİPE BAK BEEEEEE İĞRENÇ BİR KARI

7
21
yanıtYanıtla
ellidokuz:

acuna koymaz aylık 150 bin lira bulur bir yarışma kazanır milyon dolarları nasıl olsa izleyen enayi çok.

19
9
yanıtYanıtla
Genel yorumcu:

Alıcanı almış daha tazminatı mı kalmış :) onca ev okadar aylık para yuh. . Garibanın vay haline . Bazı kesimler aşırı cok kazanır halkın genele eski mısırlı firavun dönemi misali köle işçi . . .

19
4
yanıtYanıtla
rafet:

şuraya yazılan yorumları okudukça kafama sıkasım geliyor

10
8
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Akilli Insan fonu gelmesi lazim 3 kere yardim edilsin 3 de batiran omuboyu calissin

0
6
yanıtYanıtla
Mezarlık Geliyonmu ZEYNEBİM:

Dön gel Zeynep im Soğak Ekmek yiyelim, çok mu önemliydi aylık 150. 000-TL ye ağanın oğluna varmak bana gelsen ölürmüydün acından. nani kısaca ZEYNEP HANIMIN YENİ HAYATINA TALİBİM ARKADAŞ. İZİN VAR MI ALİ ACUN ESKİ ORTAK

2
3
yanıtYanıtla
SALIH VATANDAS:

vatandasin parasiyla enayiler sag olsun acunmacun isini biliyor tv de milleti oyaliyor paralar cepellezi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title