Haberler

Maganda Kurşununa Kurban Giden Çocuğun Ölümü

Taksim'de, Yılbaşı Kutlamaları Sırasında Başına İsabet Eden Bir Kurşunla Hayata Gözlerini Yuman Üniversite Öğrencisi Adem Doğan'ın Babası Ahmet Doğan, Adalete Güvendiklerini, Olaydan Sorumlu Olanların Cezalandırılacağını Söyledi.

Taksim'de, yılbaşı kutlamaları sırasında başına isabet eden bir kurşunla hayata gözlerini yuman üniversite öğrencisi Adem Doğan'ın babası Ahmet Doğan, adalete güvendiklerini, olaydan sorumlu olanların cezalandırılacağını söyledi.

Taksim Meydanı'nda maganda kurşununa kurban giden üniversite öğrencisi Adem Doğan'ın ölümünün ardından olaydan sorumlu tutulan 3 kişi gözaltına alındı. Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edilen 3 kişiden biri serbest bırakıldı.

Acılı baba Ahmet Doğan, yaptığı açıklamada Türk adaletine güvendiklerini belirterek, "Taksim Meydanı'nda şehrin göbeğinde oğlumu vurdular. Böyle bir şey olabilir mi? Ben devletime polisime güveniyorum. Oğlumu vuranlar cezasını mutlaka çekecektir. Bu işi yapanlara Allah da cezasını verecektir. Ben devletime, polisime teşekkür ediyorum. Devletimiz polisimiz, böyle insanları gezdirmesin. İstanbul gibi yerde böyle şeyler olmasın. Taksim'in göbeğinde adam vurup elini kolunu sallaya sallaya gezmesinler" dedi.

Devletimizin bir an önce bunların çaresine bakması gerektiğini anlatan Doğan, şöyle konuştu: "Benim canım yandı başkalarının yanmasın. Benim çocuğumun hiçbir şeyle ilgisi yoktu. Öğrenciydi. Çocuğum akıllı bir çocuktu. Arkadaşlarına uyup gitmiş. Yoksa normalde hiç gitmezdi böyle yerlere. Taksim'de harcamışlar çocuğumu. Birinin serbest bırakıldığı konusunda bana kimse bilgi vermedi. Onu devletimiz bilir. Devlet onun cezasını verir. Adalet cezasını verir. Çocuğuna tokat bile atamıyorsun. Nasıl olurda benim çocuğumu vururlar. Bunun bir sebebi olmalı ama hiçbir sebep yok. Benim çocuğum bir yerden bir şey almış bir şey çalmış değil."

(KT-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title