Haberler

Lugano: Hedefimiz Şampiyon Olmak

İstanbul- (dha)- Fenerbahçe'nin Savunma Oyuncusu Lugano, Hedeflerinin Şampiyonluğun Yanı Sıra Fenerbahçe'yi Bu Zamana Kadar Kimsenin Taşıyamadığı Noktalara Taşımak Olduğunu Söyledi.

İSTANBUL- (DHA)- Fenerbahçe`nin savunma oyuncusu Lugano, hedeflerinin şampiyonluğun yanı sıra Fenerbahçe`yi bu zamana kadar kimsenin taşıyamadığı

noktalara taşımak olduğunu söyledi.

¨Öncelikle kendimi çok rahat hissediyorum. Hem takım arkadaşlarım hem takımım çok iyi. Oynadığım ilk maçta yenildik ama bunu ölçü olarak görmüyorum. Önümüzde Antalyaspor maçı var. Takım olarak sadece zaferlere konsantre olmalıyız. Bu maça hazırlanmak için önümüzde uzunca bir zaman vardı. Dolayısıyla sadece zafer üzerine konsantre olup tüm takım arkadaşlarımla birlikte liderliğe doğru gideceğiz.¨ dedi.

Uruguaylı oyuncu 2-1 kaybettikleri Sakaryaspor maçıyla ilgili olarak ise, ¨Maçı domine ettik. Bir çok gol pozisyonuna girdik ancak bu fırsatlardan yararlanamadık. Böyle olunca da sahadan mağlubiyetle ayrıldı¨ diye konuştu.

Lugano kendisiyle birlikte takıma yeni katılan Kezman, Deivid ve Edu`nun da uluslararası alanda çok iyi oyuncular olduğunu ifade ederek, ¨Fenerbahçe`ye çok iyi transferler. Bizim için önemli olan en kısa sürede takım içindeki uyumu sağlayıp iyi bir takım olarak, Fenerbahçelilerin bize olan güvenini elde etmek istiyoruz¨ şeklinde konuştu.

Futbolcu olarak sürekli insanları mutlu etmek için çalıştıklarını vurgulayarak, ¨Fenerbahçe`nin 100. yılında bütün takım olarak taraftarlarımıza mutluluk vermek için çalışacağız. Hedefimiz şampiyon olmak ve Avrupa`da Fenerbahçe`yi bu zamana kadar kimsenin çıkaramadığı noktalara çıkarmak¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title