Haberler

Lapseki'de Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Özel Sevgi Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Özel Sevgi Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan ve yaklaşık bin kişinin katıldığı programda 3 ila 6 yaş arasında çocuklar hazırladıkları gösteriyi sundu. Kurum yöneticisi Kemal Camgöz, Lapseki'de bir ilk olan Sevgi Bahçesi Yetenek ve Geliştirme Merkezi hakkında bilgi verdi. Camgöz, "Uzun emeklerden sonra doğan bebeklerin ne kadar değerli olduğunu bilirsiniz. Böyle bir bebeğin sevgisi çok olur, ama anneliğini de, dadılığını da yapmak çok zordur. Üzerine titremeniz gerekir. Şimdi bizim de öyle istikbalinin çok parlak olmasını beklediğimiz bir bebeğimiz var. Pek değerli. Dolayısıyla çok zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Bu görevi hakkıyla yapabilmek en büyük temennimizdir, duamızdır. Kurumumuzun gayesi çocuklara temel becerileri kazandırmaktır. Bu yüzden zengin eğitim programı ile çocukların sosyal, duygusal, fiziki gelişimlerine destek olmak, çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak, ve çocuğun var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak hedeflenir. Bu dönemde kazanılan değerler çocuğu hayatı boyunca devam eder ve gelecekteki başarısını destekler. Bu süre içerisinde kazanılan davranış biçimleri daimidir. Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Bize verdiğiniz büyük destekten dolayı personelim adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından minikler hazırladıkları gösterileri sergiledi. Mehter takımı gösterisi, İngilizce şarkı, aşçı oyunu, palyaço gösterisinin ardından sergilenen "Çanakkale şehitleri" piyesi davetlilere duygulu anlar yaşattı. İzleyenlerin dakikalarca ayakta alkışladığı bu gösteriden sonra Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, mezun olan 10 öğrenciye mezuniyet belgelerini verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

title