Haberler

Kütahya'da Siyaset

AK Parti Kütahya İl Teşkilatı'nın, İl Başkanı Şükrü Nazlı Başkanlığındaki 'Hizmet Yerinde Görülür, Gidelim Görelim' Faaliyeti, Bu Hafta da Çalca Mahallesi'nde Gerçekleştirildi.

AK Parti Kütahya İl Teşkilatı'nın, İl Başkanı Şükrü Nazlı başkanlığındaki 'hizmet yerinde görülür, gidelim görelim' faaliyeti, bu hafta da Çalca Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Ziyarete, İl Başkanı Şükrü Nazlı'nın yanı sıra, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Genel Meclis Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay da katıldı.

Nazlı, ziyarette yaptığı konuşmada, "AK Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak 3 yıldan bu yana aralıksız olarak mahalle, köy, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını, kısaca bütün halkımızı ziyaret ediyor, onlarla buluşuyor, hasbihal ediyor, dertlerini dinliyoruz. Seçim zamanı vatandaşın ayağına gidip hayali vaatlerle oy avcılığı peşinde olan siyasetçilerden değiliz. Böyle bir düşüncemizde hiçbir zaman olmamıştır. Bizim hedefimiz ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu günde bunun için sizlerle birlikteyiz. Çalca, şehrimize yeni katılan mahallelerimizden birisi. Elbette bir takım sıkıntılar olacaktır. Kaldı ki Çalca Mahallemiz sanayi tesislerinin ve yeni kurulan 2.OSB'nin etki alanında kalmıştır. AK Parti'nin gerek ülke genelinde gerekse ilimizde 5,5 yılda gerçekleştirdiği hizmetler ortadadır. Bu hizmetler bundan sonrada durmadan devam edecektir. AK Parti fitne fesadın değil hizmetlerin odaklandığı bir partidir. Bir takım çevrelerin 5,5 yılda hayata geçirilen bu inanılmaz hizmetlerin üstünü örtme gayretleri boşunadır. Güneş balçıkla sıvanamaz. Gücünü ve meşruiyetini halktan almayan hiçbir çalışma başarıya ulaşamaz. Eğer AK Parti iki dönemdir yükselen bir oy yüzdesi ile iktidarda ise gücünü ve meşruiyetini halktan aldığı içindir.Ülkemizin büyük fedakarlıklarla ve zorluklarla göğüs gererek elde ettiği kazanımların yok olmasına müsaade etmeyeceğiz, vatandaşımızda etmeyecektir.Türkiye'nin huzur ve istikrarını bozmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu millet üzerini örten ölü toprağından artık silkindi.Geleceğe olan yürüyüşü daha sağlıklı ve daha kararlıdır" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa İça da, yaptığı konuşmada, "Şehrimize yeni katılan 19 yeni mahalleden biri olan Çalca'nın mahalle olur olmaz öncelikli sorunlarını tespit ederek hemen işe koyulduk. Bildiğiniz gibi ilk olarak mahallemizin meydan ve sokaklarını kilit taşı ile döşeyerek çamurdan kurtardık. Mahalle içinden geçen derenin temizlenmesini sağladık, istinatlarını güçlendirdik. Bu sende içerisinde Çalca'nın da olduğu 7 yeni mahallenin su şebeke sisteminin yenilenmesini gerçekleştireceğiz" diye konuşku.

Çalca Mahallesi sakinleri, Nazlı ve Başkan İça'dan halk otobüslerinden kaynaklanan şikayetlerini aktardı.

(EFE) 05.06.2008 18:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title