Haberler

Korku Filmi Gibi! Vatandaş, Köpeğini Aç Kurtların Elinden Kurtardı

Güncelleme:

Ardahan'da sabaha doğru köye inen aç kurtlar, bağlı olan köpeğe saldırdı. Seslere uyanan köpeğin sahibi, kurtları kovalayarak köpeğini kurtardı.

Ardahan'da köye inen aç kurtlar, çoban köpeğine saldırdı. Ardahan'ın merkez köylerinden Orta Geçit köyünde saat 05.54 sıralarında bir evin kapısında bağlı olan köpeğe 4 kurt saldırdı.

"BOYNUNDA 3 DİŞ İZİ VAR"

Ev sahibi seslere uyanarak köpeğini kurtların elinden aldı. Ev sahibini kapıda gören kurtlar kaçarak uzaklaştı. Saldırıyı anlatan İsmail Aras, "Gece uyuyorduk. Daha sonra eşim kapıdaki sesleri duydu ve hırsız endişesi ile beni uyandırdı. Ben de ayakkabılarımı bile giymeden hızlıca dışarı koştum. Çıktığımda kapımızın önündeki köpeğimize üç kurdun saldırdığını gördüm. Sonra kurtların üstüne koştum, kurtlar da koşarak uzaklaştı. Köpeğimizin boynunda 3 diş izi vardı. Etrafı kolaçan edip geri eve döndüm" dedi.

KAMERA KAYDETTİ

Kurtların köpeğe saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ardahan 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Anladım:

Bu ne cesaret yiğidim. Seni tanımak isterim.

34
5
yanıtYanıtla
Cevap:

Ne yapcan nüfusu na mı alcan

yanıt2
yanıt0
Constantine:

U la gerize kali espri bitmis modasi gecmis uzerinden 5 yil hala salak salak senitanimak istiyorm bilmem ne he cok komik cok sempatik bi sey duymyin sosyal medyadan suyunu cikarana kadar soyleyi beyin.siz herif

yanıt1
yanıt1
Yigit:

Helal olsun adama silahsiz sopasiz , kendini feda etti kopegi icin boyle merhametli ve cesaretli yigitler memlekette cogalmali

32
4
yanıtYanıtla
CETiN KARAPINAR:

Ayyyyy adam ölmüs mü, yapma beeeee. . . . Demek filmin sonunu seyredemeyecegiz. Zekiii kap gel olum ordan iki sise ayran!

yanıt0
yanıt0
Realist:

Bişey yaptığı yok adamın sesi duyup dışarı çıktı. Kurtlar da korktu kaçtı. Bende elinde sopa ile filan daldı guruba sandım. adam aradım videonun sonuna kadar oralarda

8
27
yanıtYanıtla
BAY X:

O BU DEĞİLDE KÖYDE BİLE KAMERA VAR ARTIK SÜPER

31
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Öyle de kurtlar ne yapsin, acliktan geliyorlar kis soguk yiyeyeck cok onlar da yasam mücadelesi veriyor.

18
5
yanıtYanıtla
AdanalıGapçık1959:

Vaybe Bir Karslının böyle davranması beni duygulandırdı helal olsun

14
3
yanıtYanıtla
dobra:

Aç hayvanlar aç!Ya şu ülkemizdeki israf engellense fakirimize de yeter dağdaki kurdumuzada yeter.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title