Haberler

Konyaspor İstanbul'a Puan İçin Geldi

Turkcell Süper Lig'in 24. Haftasında Yarın Deplasmanda Fenerbahçe ile Karşılaşacak Olan Konyaspor, Bugün Öğle Saatlerinde İstanbul'a Geldi.

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla İstanbul'a gelen Yeşil-beyazlı kafilede, cezalı veya eksik futbolcu bulunmuyor. Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, havalimanında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum hesaba katıldığında işimiz zorlaşıyor. Ancak Konyaspor olarak sezon başından beri oynadığımız hiçbir müsabakada kimse bizi kolay dize getiremedi. Fenerbahçe maçı da bizim için böyle bir müsabaka olacak. Futbolun doğrularını sahaya yansıtıp, iyi mücadele ederek, istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz. Eksik ve cezalı futbolcumuz yok. Sadece Neca'nın küçük bir problemi var, o da maç saatine kadar belli olacak" dedi.

Tecrübeli futbolcu Erman Özgür ise, Fenerbahçe maçından en kötü 1 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, "Ligde üst sıraları hedefliyoruz. Fenerbahçe maçı zor bir maç olacak. Türkiye'nin en zor deplasmanı. Ancak biz de çok iyi bir takımız. Pas yapabildiğimiz maçlarda sonucu kendi lehimize çevirmemiz kolay oluyor. Yarın da bunu deneyip iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaleci Özden ise, İstanbul'a puan almak için geldiklerini belirterek son haftalarda iyi bir futbol sergilediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin ise bir düşüşü olduğunu anlatan Özden, şöyle konuştu: "Bu herkesi, Konyaspor rahat puan alır düşüncesine sevk ediyor. Ama Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu, sonucu her an değiştirecek futbolculardan kurulu bir takım olduğunu biliyoruz. Zorlu bir maç olacak. Böyle maçlar Anadolu takımlarının futbolcuları için çok keyifli geçiyor. İstanbul'a puan almak için geldik."

Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er de, son haftalarda sergiledikleri iyi futbolu Fenerbahçe maçında da sürdürüp Konya'ya iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Trabzonspor maçında istemedikleri bir sonuç aldıklarını, bunu telafi etmek için İstanbul'a geldiklerini anlatan Er, şöyle konuştu: "İyi futbolumuzu devam ettirip, Konya'ya iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Zorlu bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe de son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sahaya stresli çıkacak. İyi bir futbol sergileyip, Konya'ya istediğimiz sonuçla döneceğiz."

(İY-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title