Haberler

Konyaspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 10. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Tek Antrenmanla Sürdürdü.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman gözetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı. Konyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Hacıoğlu, Sivasspor maçının kendileri için zor geçeceğini belirterek, "Onlar da geçen hafta liderliğe yükseldi. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Önümüzde avantajlı bir fikstür var. Bunu kendi lehimize çevirmemiz gerekiyor. Kendi evimizde puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Sivaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz. Bu hafta

çok iyi çalıştık. Onlar lider ama biz de ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle Sivasspor maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Murat Hacıoğlu, sezon başı kampı geçirmediğini söyleyerek, "Bunun etkileri oluyor. Saha içinde yapmam gereken hareketleri yapamıyorum. Eksiklerimi kapatmak için çalışıyorum. Çok kötü oynadığımı düşünmüyorum. Elimden geldiği kadarıyla takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Özellikli bir futbolcu olduğum için orta sahada da görev yapıyorum. Forvet mevkisinde oynasam daha faydalı olabilirim ama hocamızın takdiri bu şekilde" şeklinde konuştu.

(BÇ-FM-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title