Haberler

Konya-Erdoğan, Kyoto Parkı'nın Açılışında 'Şusi' Sordu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Konya'da Düzenlediği Mitingin Sonunda, Referandumda 'evet' Oyu Kullanacaklarını Açıklayıp Partileri MHP ve CHP'den İstifa Ederek Akpartiye Geçen Belde Belediye Başkanları ve Belde Belediye Meclis Üyesi 10 Kişiye, Partsinin Rozetini Taktı. Ak Partiye Geçen Başkan ve Meclis Üyeleri, Başbakan Erdoğan'la Fotoğraf Çektirip, 'evet' Yazılı Şapkaları Taktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya'da düzenlediği mitingin sonunda, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklayıp partileri MHP ve CHP'den istifa ederek AkPartiye geçen belde belediye başkanları ve belde belediye meclis üyesi 10 kişiye, partsinin rozetini taktı. Ak Partiye geçen başkan ve meclis üyeleri, Başbakan Erdoğan'la fotoğraf çektirip, 'evet' yazılı şapkaları taktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra 320 yatak kapasiteli Beyhekim Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından beraberindeki Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile birlikte hastanenin içini gezerek incelemelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, hastaneden ayrılırken yanına 45 yaşındaki Sema Sarıtaş, yaklaşarak 21 yaşındaki işitme engelli kızı Selma Sarıtaş'ı yaşı büyük olduğu için işitme engelliler okuluna yazdıramadığını söyledi. Başbakan Erdoğan da, 'Yanınızda vali bey var. Valimiz gerekli yardımı yapacak" dedi.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Selçuklu İlçesi'ne yapılan Japon Kyoto Parkı'nın açılışını yapmak üzere parka geçti. Akşam ezanı okunmasına karşın açılışı gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, açılış sırasında 'Suşi var mı yemekte?' diye sordu. 'Suşi' olmadığının belirtilmesi üzerine Erdoğan, "O zaman ne anmalı var. Herhalde bunun içine Japon restoranı kurarsınız" dedi.

Erdoğan, yaklaşık 10 dakikalık bir gecikmenin ardından iftar yemeğine geçti. İftar yemeğinin menüsünde ise yoğurtlu yayla çorbası, peynirli su böreği, Konya kuzu fırın kebabı ve saç arası tatlısının bulunduğu da öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title