Haberler

Kocaeli 3 Yıl Sonra Cesedi Bulunan Elektrikçinin Cenazesi Toprağa Verildi

3 yıl sonra cesedi bulunan elektrikçinin cenazesi toprağa verildiİZMİT'te 3 yıldır kayıp olan ve özel ekip tarafından arandıktan sonra cesedi yaklaşık 2 ay önce toprağa gömülü bir şekilde bulunan Erman Kızıltan'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

3 yıl sonra cesedi bulunan elektrikçinin cenazesi toprağa verildi

İZMİT'te 3 yıldır kayıp olan ve özel ekip tarafından arandıktan sonra cesedi yaklaşık 2 ay önce toprağa gömülü bir şekilde bulunan Erman Kızıltan'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

19 Mayıs 2015 tarihinde meydana gelen olayda, elektrikçi Erman Kızıltan eşi Nursevil Kızıltan ile ile konuştuktan sonra akşam saatlerinde kayboldu. Nursevil Kızıltan polisi arayıp kayıp başvurusunda bulundu. Polis yaptığı araştırmada Erman Kızıltan'ın aracını Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda buldu. Polis Erman Kızıltan'ın cep telefonuyla yaptığı görüşmeleri takip altına alarak A.G., T.A., C.Ö. ve H.S adlı kişileri gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Erman Kızıltan'ı bulmak için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 12 kişilik özel ekip kuruldu. 4 kişinin plaka tespit sistemi kayıtları ve çevre iş yerlerindeki güvenlik kameraları incelemeye alınarak 4 şüphelinin kullandığı araçların Kızıltan'ın aracını belirli dönemlerde takip ettiklerini tespit etti. 4 şahıs yeniden takip altına alındı. 2 ay önce Kocaeli'nin Kartepe, İzmit ilçeleri ve İstanbul Ataşehir'de bulunan 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. A.G., T.A., C.Ö. ve H.S. yeniden gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şüpheliler, Kızıltan'ı öldürdüklerini ve Kartepe Suadiye'de bir alana gömdüklerini itiraf etti. Polis Suadiye'de ormanlık alan içerisinde gömülü olan Kızıltan'ın cesedine ulaştı. A.G., T.A., C.Ö. ve H.S., adliyedeki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kızıltan'ın cenazesi 2 ay sonra yapılan otopsi incelemelerinin ardından ailesine teslim edildi. İzmit Eren Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Kızıltan'ın eşi Nursevil Kızıltan, babası Recep Kızıltan ve yakınları katıldı. Nursevil Kızıltan eşinin tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Oğlunun bundan sonra en azından bir mezarı olacağını söyleyen Baba Recep Kızıltan, "3 seneden beri bekliyorduk. Mücadele ettik, araştırdık. Kaçtı dediler, başka şeyler söylediler. Biz öldürüldüğünden çok emindik. Fakat net bir şey olmadığı için kanıtlayamıyorduk. Emniyet güçlerimiz, savcılık güçlerimiz dosyası çok güzel incelediler ve dosyayı tekrar açtık. İp uçları tamamen ellerine geçtikten sonra üzerlerine çullanıp bu işi çözdüler. Hepsinden Allah razı olsun. Bundan sonra oğlumuzun en azından bir mezarı olacak. Suçlularda sokaklarda gezemeyecekler, başkalarına zarar veremeyecekler. En azından hepsi cezaevinde" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Erman Kızıltan'ın cenazesi Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title