Haberler

Cani Koca, Karısını Çocuğunun Gözü Önünde Kalbinden Bıçaklayarak Öldürüp Helallik İstedi

Güncelleme:

Adana'da kıskandığı eşini oğlunun gözü önünde kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren cani koca, olaydan sonra oğlunu alnından öpüp helallik istedi.

Adana'da kıskandığı eşini 13 yaşındaki oğlunun gözü önünde kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren kocanın olaydan sonra serinkanlı bir şekilde bıçağı yıkayıp yanına aldığı ve oğlunu alnından öpüp, "Hakkını helal et" diyerek evden ayrıldığı öğrenildi.

ÇOCUKLARI İÇİN SUSTU

Olay, dün sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Küçükdikili Koza Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyislik yapan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı (55) kendisini aldattığı düşüncesiyle eşi Leyla Avcı'yı (50) sürekli darp etmeye başladı. Çocukları için susan kadın, en son yaz aylarında yediği feci bir dayak sonrası polise giderek şikayetçi oldu.

CEZASI BİTTİKTEN SONRA EVE DÖNDÜ

Polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından kocaya uzaklaştırma verildi. Uzaklaştırma verildiği dönemde kadın, kocasından boşanmak istediğini söyledi ancak kocası tarafından ölüm tehdidi alınca korkup, boşanmaktan vazgeçti. Aralık ayında da evden uzaklaştırma cezası biten kocası eve döndü.

Koca Vahşetinde Kan Donduran Detaylar

KENDİSİNİ ALDATTIĞINI SÖYLEYİP BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

Seyislik yapan koca, eşine para da vermediği için kadın tarlalarda tarım işçisi olarak çalışarak para kazanmaya çalıştı. Buna rağmen koca, eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla eşini sürekli dövdü. Dün sabah da aynı sebeple evde kavga çıkararak 13 yaşındaki oğlu Abdullah Can Avcı'nın yanında eşini kovalamaya başladı. Kadın banyoya sığındı ancak şahıs, kapıyı açıp banyoda kadını kalbinden ve boğazından bıçakladı.

Koca Vahşetinde Kan Donduran Detaylar

"HAKKINI HELAL ET, BEN GİDİYORUM"

Banyodan çok soğukkanlı bir şekilde çıkan koca, önce lavaboya gidip bıçağı ve kanlı elini yıkadı. Daha sonra ise korkudan kaçan oğlunu bulup onu alnından öperek "Hakkını helal et, ben gidiyorum" diyerek bıçağı da cebine koyup evden ayrıldı. Çocuk babası gittikten sonra hemen polisi arayarak "Babam annemi bıçakladı yetişin" dedi. Bu arada sesleri duyan komşuları da eve geldi. Kadını kanlar içinde gören komşuları, hemen evin yanındaki sağlık kabini çalışanlarına haber verdi. Ancak sağlık kabini çalışanı hemşireler, kadının öldüğünü belirledi. Bu arada olay yerine polis geldi. Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kadının cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Buradan da otopsinin ardından ceset yakınları tarafından alınarak Diyarbakır'da toprağa verildi. Katil kocanın yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Koca Vahşetinde Kan Donduran Detaylar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500

Yorumlar (31)

Mustafa yildiz:

Kadin cinayetleri artarak devam ediyor ve devlet hala sus pus icinde.

21
4
yanıtYanıtla
aslan:

erkek oylarının azalmasından korkuyorlar. . . .

yanıt2
yanıt0
KAAN:

ÇARPIK YOZLAŞMIŞ KARA CAHİL ZİHNİYETİN TEZAHÜRÜ BUNLAR

21
2
yanıtYanıtla
MESUT:

Kadın öldürmek te nedir?Bir sorunun varsa boşa. Seyismişsin İnşallah sana içerde binerler.

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkiyenin cinayet şehri adana acil oranın halkını pisikolojik tedavı dini bilgi ve daha önemlisi allah korkusu verilmeli

18
1
yanıtYanıtla
Kayıp torun:

adamlar allaha sövüyor bozulmuş benliğimiz bekleyelim başımıza taş yağsın

yanıt3
yanıt0
Deniz:

Hakkini helal et ben gidiyorum. Git aman git, cehennimin dibine kadar git.

15
0
yanıtYanıtla
kara:

bu adana vilayetten çıkarılmalı bu nedir ya!

12
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

CAYDIRICI BİR CEZA YOK Kİ. DEVLETTEN YASADAN KORKAN YOK Kİ. ADAM DAHA GİRMEDEN KAÇ YIL YATACAĞINI BİLİYOR. ZATEN HIRSIZA DEME GİTSİN;ONLAR ŞİKAYETÇİ OLANDAN DAHA ÖNCE ÇIKIYOR. POLİS İŞİNİ YAPIYOR AMA YASA YOK

13
0
yanıtYanıtla
aslan:

benim anlamadığım 6 çocuklu bir kadının nesini kıskanabilir bir insan. . dahası 6 çocuktan sonra bir kadın bir başkasına nasıl bakabilir. . . bu adamı tımarhaneye kapatacaksın her gün soğuk su ile yıkayacaksın. . psikopat bu. . . .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title