Haberler

Kırşehir) Polis Noktasından Kaçan Terör Şüphelisi Aranıyor

(KIRŞEHİR) Polis noktasından kaçan terör şüphelisi aranıyorKIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de polisin uygulama yaptığı noktadan kaçan ve Silahlı Terör Örgütü mensubu olduğu öğrenilen kişi için il genelinde operasyon düzenlendi.

(KIRŞEHİR) Polis noktasından kaçan terör şüphelisi aranıyor

KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de polisin uygulama yaptığı noktadan kaçan ve Silahlı Terör Örgütü mensubu olduğu öğrenilen kişi için il genelinde operasyon düzenlendi.

Uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayarak kaçtığı ileri sürülen silahlı terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen Y.A., ve Ö.A., için il genelinde TEM Şube, KOM Şube ve Asayiş, Polis Merkezi, Çevik Kuvvet, Trafik Şube birimlerinin de katıldığı operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre Çukurçayır Mahallesi Aşık Said Caddesi üzerinde yapılan rutin kontrol noktasına gelerek polisin dur ihtarı sonrası kaçan örgüt mensubu için polis Otobüs Terminali, Ahi Evran Üniversitesi Kampüs alanı ve merkeze bağlı yollarda arama başlattı.

Vatandaşta belirtilen eşkal üzerine polise ihbarlarda bulundu. Polise yapılan ihbarlarla üniversite ve otogar bölgesinde bütün araçlar durdurularak arıyor. Polis kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise şüphelinin yakalanması an meselesi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Kırşehir Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title