Haberler

Kemer-Tatil Yaptıkları Otelden Atılan Kazak Aile Sokakta Kaldı

Kazakistan'dan 3 Çocuklarıyla Birlikte Antalya'nın Kemer İlçesi'ne Tatile Gelen Diana ve Almas Karçiava Adlı Gazeteci Çift, Kazakistan'da 5 Bin Dolar Verdikleri Seyahat Acentesinin Kemer'deki Seyahat Acentesine Ödeme Yapmaması Üzerine Kaldıkları Otelden Kovuldu. Kazak Çift, 3 Küçük Çocukları ile Tatillerinin Zehir Olduğunu Söyledi.

Kazakistan'dan 3 çocuklarıyla birlikte Antalya'nın Kemer İlçesi'ne tatile gelen Diana ve Almas Karçiava adlı gazeteci çift, Kazakistan'da 5 bin dolar verdikleri seyahat acentesinin Kemer'deki seyahat acentesine ödeme yapmaması üzerine kaldıkları otelden kovuldu. Kazak çift, 3 küçük çocukları ile tatillerinin zehir olduğunu söyledi.

Kazakistan'da magazin dergisi DiAl'da çalışan Diana ve Almas Karçiava çifti, Kemer'de tatil yapmak için geçen 27 Temmuz'da rezervasyon yaptırdı. Bunun için 10 gün tatil yapmak üzere Janaat Travel adlı seyahat acentesine 5 bin dolar ödeyen Karçiava çifti, 4 gün önce tatillerini geçirmek üzere Kemer'e geldi. Kazak çift ve 3 çocuğu, Göynük Beldesi'ndeki Queen Elizabeth Otel'e yerleşti. Kazak tur firması Janaat Travel'in Türkiye'de çalıştığı seyahat acentesi olan Tursal'ın rehberleri çiftten para istedi. Kazak çift, Kazakistan'daki acenteye ödedikleri paranın makbuzunu göstermelerine rağmen Tursal'ın rehberleri kendilerine ödeme yapılmadığını söyledi. Bunun üzerine iki defa ödeme yapmayacaklarını belirten çift, bugün de otelden çıkarıldı.

SOKAKTA KALDILAR

Kazakistan'a charter seferlerinin 15 günde bir yapıldığını belirten Almas Karçiava, "Dönmek istesek bile şu anda dönemeyiz. Tatilimiz zehir oldu. Çocuklarımın biri 1, diğeri 5, diğeri ise 12 yaşında. Çok üzgünüz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.

33 yaşındaki Diana Karçiava da 12 yaşındaki Nurken isimli çocuklarının daha önce Türkiye'de dünyaya geldiğini belirterek, bu yüzden çok sevdikleri Türkiye'yi tatil için tercih ettiklerini söyledi. Çalıştıkları dergide bugüne kadar çok sayıda Türkiye haberine yer verdiklerini anlatan Karçiava, daha önce Antalya Valiliği'ne Kazakistanlı gazetecilerle yaptıkları ziyaretten resimleri de gösterdi.

Kazakistan televizyonunda yayınlanan 'Gümüş' dizisi nedeniyle Kıvanç Tatlıtuğ'la da röportaj yaptığını belirten Karçiava, kendilerine yapılanın haksızlık olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title