Haberler

Keman Sanatçısı Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları, Saü'yü Ziyaret Etti

Sakarya'nın Sapanca İlçesine Bağlı Kırkpınar Beldesinde Düzenlenen Keman Yaz Okulu ve Kırkpınar Sanat Derneği'nin Düzenlediği Sanat Akşamları 2008 Yılı Etkinlikleri Nedeniyle Sakarya'da Bulunan Dünyaca Ünlü Keman Sanatçısı Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (Caka) Topluluğu Sakarya Üniversitesini Ziyaret Etti.

Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar beldesinde düzenlenen Keman Yaz okulu ve Kırkpınar Sanat Derneği'nin düzenlediği Sanat Akşamları 2008 yılı etkinlikleri nedeniyle Sakarya'da bulunan dünyaca ünlü Keman Sanatçısı Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) topluluğu Sakarya Üniversitesini ziyaret etti.

Üniversiteye gelişlerinde Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman tarafından karşılanan Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları, Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü, Kültür ve Kongre Merkezi'ni ziyaret ederek yapılan sanatsal çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları topluluğunu Üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kendilerine teşekkür etti. Cihat Aşkın ise Sakarya Üniversitesi'nin son yıllarda Türkiye'de adından söz ettiren bir üniversite olduğunu belirterek, sanatsal anlamda yapılan çalışmaların gurur verici olduğunu söyledi.

(YK-AK) 30.06.2008 17:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title