Haberler

Kayserispor, Carrusca İçin Pazar Günü Görüşecek

Kayserispor'un Antalya'da Kremlin Otel'de 2 Ocak'ta Başlayan Kamp Çalışmalarının 20 Ocak'a Kadar Uzadığı Bildirildi.

Kayserispor'un Antalya'da Kremlin Otel'de 2 Ocak'ta başlayan kamp çalışmalarının 20 Ocak'a kadar uzadığı bildirildi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce 13 Ocak'a kadar sürmesi planlanan kampın, Fortis Türkiye Kupası maçlarının 1 hafta ileri alınması nedeniyle 20 Ocak tarihine kadar kesintisiz süreceğini söyledi.

Mamur, ''Kupa maçları bir hafta ileriye doğru kaydırılınca, İzmir'den tekrar Antalya'ya dönmemize gerek kalmadı. Kayserispor, Karşıyaka maçı sonrası Kayseri'ye dönecek. Antalya'da 2. yarı hazırlıkları için 9, 12 ve 15 Ocakta 3 ayrı hazırlık maçı yapacağız'' dedi.

Mamur, Galatasaray'dan kiralanması gündemde olan Marcello Carrusca ile pazar günü Antalya'da görüşme yapacaklarını da ifade ederek, ''Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in son kararını bekliyoruz. Galatasaray Carusca'yı kiraya verecekse ilk tercihi bizden yana olacak. Muhtemelen pazar günü Antalya'da Galatasaray yönetimi ve Carrusca ile de bir görüşme yapacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title