Haberler

Kastamonu - Belediye Başkanı Simit İkram Etti, Şener İçini D

Tp Genel Başkanı Şener: 'simit Benim Hayata Öpücüğümdü'

TP GENEL BAŞKANI ŞENER: 'SİMİT BENİM HAYATA ÖPÜCÜĞÜMDÜ'

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, simitin kendi yaşantısında yerinin bir başka olduğunu belirterek, 'Hayata simit satarak merhaba dedim" dedi.

Partisinin Tosya ilçe teşkilat binasının açılışını yapan TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, MHP'li Belediye Başkanı Kazım Şahin'i makamında ziyaret etti. Başkan Şahin'in ikram ettiği simidi afiyetle yiyen Şener, simidin kendi yaşantısındaki yerinin bir başka olduğunu belirtirken, "Hayata simit satarak başladım" dedi. İlçeye 100 araçlık konvoy eşliğinde gelen Abdullatif Şener, başkan Şahin'in makamındaki konuşmasında, "Ben hayata simit ile başladım, simit benim hayata öpücüğümdü" dedi.

Yoksul bir ailenin evladı olduğunu, okuyabilmek için zamanın büyük bir bölümünü simit satarak sağladığını anlatan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Cumhuriyet meydanında yaklaşık bin 500 kişiye hitaben yaptığı konuşmada, önce siyaset sahnesinden niye çekildiğini anlattı. Şener, her şeyi satılan bir ülke yöneticileri ile çalışmak istemediğini, üretim yapılmayan bir ülkede kalkınmanın söz konusu olamayacağını belirtirken, "Ülke yabancı kaptanlara terk edilmiş. Ekonomisi iflas etmiş, ülke halkının hayvancılık ve tarım sektöründen gelirleri kapatılmış, açlık ve sefalete terk edilmiş halde bırakmak isteyen insanlara karşı mücadele vermek için siyasete başlam. Huzursuzluk ve boş dedikodularla ülke yönetimini elinde tutmak isteyen insanların ülkeye daha çok zarar vermemesi, yabancı tekellere karşı terk edilen ekonomiyi rahatlatmak, yeniden üretmek ve yeniden güçlü olmak için tertemiz bir siyaset sahnesinde olmak istiyoruz" dedi.

Türkiye'nin düne kadar hayvan ihraç eden, her evde bir veya birkaç sığırın beslendiği ülke konumunda oldufğunu hatırlatan Şener, "Bugün hayvan nesli tükenmiş, tarım sektörü iflas ettirilmiş, çeltik üreticisine sahip çıkılmamıştır.

Dışa bağımlı olarak yönetilen Türkiye'de tütün ekicisi bitirilmiş, buğday ve çeltik ekicisi ürettiği ürün maliyetinin altından kalkamaz olmuştur. Bu ülke zorlukların üstesinden gelen bir ülkedir. Eğer doğru seçim ve doğru yönetimler gelirse, Türkiye bu zorlukları yenecek güçtedir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk yargısına el uzatan bir iktidar, bir gün hezimete uğramaya mahk¹mdur" dedi.

Abdullatif Şener, partisinin ilçe teşkilat binasını açtıktan sonra bir tesisde yediği yemekle birlikte Tosya'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title