Haberler

Kasidef'ten Dengiz'e Ziyaret

hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.1 Temmuz'da yapılan 4.Olağan İl kongresi sonrası yeniden Ak Parti İl Başkanlığı'na seçilen Ömer Dengiz'e ziyaretler sürerken, son olarak Sivaslı Dernekler Federasyonu Dengiz'i ziyaret ederek, görevinde başarı...

Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu (KASİDEF) Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'e

hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

1 Temmuz'da yapılan 4. Olağan İl kongresi sonrası yeniden Ak Parti İl Başkanlığı'na seçilen Ömer Dengiz'e ziyaretler sürerken, son olarak Sivaslı Dernekler Federasyonu Dengiz'i ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanvekili Bülent Ünsal, KASİDEF olarak, İl Başkanı Dengiz'in geçen 2 yıl içinde Kayseri adına olumlu çalışmalar yaptığını ve bu çalışmalarından dolayı da kendisini takdir ettiklerini belirterek, Ak Parti iktidarında Türkiye'de ve Kayseri'de büyük değişim yaşandığını, yaşanmaya devam ettiğini söyledi.

İl Başkanı Ömer Dengiz de, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Referandum ve seçim sürecinde

diğer STK'lar da olduğu gibi, Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu da

Ak Parti'ye desteğini

esirgememiştir.

Daha öncede söylediğim gibi, STK'lar bir ilin gelişmesinde, dinamizminin artmasında büyük rol oynamamaktadırlar. Sivaslı Dernekler de birleşip oluşturdukları federasyonla daha da güçlenmiş ve Kayseri'nin gelişmesinde ellerinden gelen gayreti göstermektedirler." şeklinde konuştu.

Ziyarete katılan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanlığı döneminde Kayseri adına olumlu çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini, şimdi de milletvekili olarak aynı gayretle çalıştıklarını söyledi.

(SK)

29.07.2012 14: 23: 53

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Dengiz Ak Parti Kayseri Sivaslı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title