Haberler

Karayolunda Seyir Halinde Kaleşnikoflu İnfaz: 1 Ölü, 4 Yaralı

Samsun'un Çarşamba İlçesinde, İntikam İçin Hareket Halindeki Bir Araca Bir Başka Araçtan Kaleşnikof Otomatik Tüfek ile Açılan Ateş Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, intikam için hareket halindeki bir araca bir başka araçtan kaleşnikof otomatik tüfek ile açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çarşamba ilçesi Dikbıyık beldesi Samsun-Ordu karayolu 25. kilometresi Irmaksırtı mevkiinde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 7 ay önce Çarşamba'nın Orta Mahalle Kızılay Caddesi üzerinde araç parkı meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Cemal Yüksel (30), Cengiz Akoğlu (29) ve Necmettin Akoğlu hayatını kaybederken, Yaşar Yıldız ise yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak katil zanlısı olarak tutuklanarak cezaevine konulan Adem Özçam'ın oğlu

Murat Özçam'ın (24) yönetimindeki 55 LE 901 plakalı kapalı kasa kamyonet, Samsun istikametinden Çarşamba'ya giderken yanına yaklaşan sürücüsü tespit edilemeyen 55 SH 169 plakalı otomobilden kaleşnikof otomatik tüfekle ateş açılarak tarandı. Bu sırada silahlı saldırıda vurulan Murat Özçam, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yoldan çıkan refüj ortasından karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı. Olayda silahlı saldırıya uğrayan Murat Özçam olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Oğuz A.

(24), Orçun G. (23), Uğur A. (19) ve Ömer A. (19) yaralandı. Yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesi, Samsun Devlet Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırı düzenleyen kimliği belirsiz kişi veya kişiler de ateş açtıkları sırada araçları ile yoldan çıkıp yol kenarındaki park halindeki 55 K 6564 plakalı kamyona çarptıktan sonra aracı terk edip olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri, silahlı saldırının gerçekleştirildiği araçta yaptıkları aramada suçta kullanılan 1 adet kaleşnikof otomatik tüfek ele geçirdi. İntikam için öldürülen diğer araç sürücüsü Murat Özçam'ın ise üzerinde çelik yelek olması dikkat çekti. Görgü şahitleri, karayolu üzerinde

yaklaşık 50'yi bulan otomatik silah sesleri ile irkildiklerini belirterek, olayın dehşetini anlattı.

Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan kişi veya kişilerin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title