Haberler

Karaman'da Asfalt Çalışmaları

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yol ve kaldırım yapım çalışmaları açısından 2016 yılının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yol ve kaldırım yapım çalışmaları açısından 2016 yılının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl yaklaşık 8 aylık çalışma döneminde, kent genelinde 85 bin ton sıcak asfalt ve 45 bin metrekare kaldırım çalışması yapıldığını aktardı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 2016 yılında 20 mahallede yol ve kaldırım çalışması yaptığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bu yıl, Ziya Gökalp, Yunuskent, Cedit, Piri Reis, Şeyh Şamil, Atatürk, Gevher Hatun, Fenari, Hürriyet, İbrahim Hakkı Konyalı, Gazi Dükkan, Abbas, Mehmet Bey, Üniversite, Çeltek, Mümine Hatun, Tapduk Emre, Siyahser, Osmangazi ve Alişahane mahallerimizde 85 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızda yeni aldığımız asfalt kazıma aracımızla yıpranan yolu kazıyarak, kazınan malzemeyi şehrin muhtelif yerlerinde tekrar kullanıyoruz. Ayrıca bu mahallelerimizde yeni yaptığımız kaldırımların yanı sıra yıpranan kaldırımları tamamen yenileyerek 45 bin metrekare kaldırım, 30 bin metre de bordür çalışması gerçekleştirdik."

Kaynak: AA / Güncel

Ziya Gökalp Piri Reis Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title