Haberler

Karadere Köylülerü Baz İstasyonu İstiyor

Balıkesir'in Burhaniye İlçesine Bağlı Karadere Köyünde Kapsama Alanı Dışında Kalan Cep Telefonları Köylüleri Canından Bezdirdi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Karadere köyünde kapsama alanı dışında kalan cep telefonları köylüleri canından bezdirdi.

350 haneli Karadere halkı, Turkcell, Avea ve Telsim'e defalarca başvuru yaptıklarını, fakat hiçbir operatörün gelip köylerine baz istasyonu kurmadığını söyledi. Mağduriyetlerini defalarca basın yoluyla kamuoyuna duyurduklarını belirten köylüler, hiçbir yetkiliden cevap alamadıklarını söyleyerek, "Köyümüzde 3 çobanı yaylada ölü bulduk. Oysa cep telefonları çekiyor olsaydı bu arkadaşlarımızı kurtarabilirdik. Köyümüzde yaklaşık olarak 300 kişide cep telefonu var. Bu rakamları Telsim ve diğer operatörlere bildirdiğimiz halde her zaman aynı cevabı alıyoruz. 'En kısa zamanda halledeceğiz' deyip işin içinden çıkıyorlar. Oysa bu kadar zamandır hallolan bir şey yok. Buradaki bir tepeye bir baz istasyonu kurulduğunda, sadece Karadere köyü değil, Çamtepe, Korucaoluk, Yaylalar, Avunduk, Yaylacık, Sübeylidere, Bahadınlı köyleri de faydalanacak. Diğer köyleri de hesaplarsak bin ila bin 500 kişi faydalanacak" dedi.

(SŞ-MŞ)

25.08.2007 15:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title