Haberler

Karabük: Siyasiler, Sıra Gecesi'nde Buluştu

Karabük'te Siyasi Parti İl Başkanları, Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Tarafından Düzenlenen Sıra Gecesi'nde Biraraya Geldi.

Karabük'te siyasi parti il başkanları, Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sıra Gecesi'nde biraraya geldi.

Dernek lokalinde yapılan geceye, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uludağ, CHP İl Başkanı İsmail Yılmaz, DYP İl Başkanı Mehmet Çiftçi, MHP İl Başkanı Nurhan Barışkan, DSP İl Başkanı Serpil Işık, BBP İl Başkanı Yaşar Sönmez ile parti ve dernek yöneticileri katıldı. Yerel sanatçıların türküleri eşliğinde yoğrulan çiğ köfteyi birlikte tadan siyasiler, kol kola girerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Taner Tan, 1.5 yıldır faaliyette olduklarını belirterek, "Tarihimizde ve kültürümüzde hoşgörünün sembolü olmuş Yunus Emre, Mevla'na ve Hacı Bektaş Veli'lerin mensupları olarak, siyasi düşüncelerimiz, fikirlerimiz ne olursa olsun, hepimizin ortak arzusu bu ülkede yaşayan insanların daha gelişmesi, mutlu halde yaşaması. Objektif bakıldığı zaman bizi ayrıştıran değerlerden ziyade bizi birleştiren ortak noktalarımızın çok daha fazla olduğu görülecektir. Farklı bakış açılarına sahip olsak dahi temelde tek bir ortak meselemiz var, şehrimizin ve ülkemizin daha yaşanır hale gelmesi. Amacımız ortak, sadece bakış açılarımız farklı. Siyasi fikirleri ne olursa olsun biraraya gelmemiz, fikir alışverişinde bulunmamız, dost ve ahbap olarak demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan siyasi parti başkanlarıyla biraraya gelerek Karabük için bir ve beraber olmayı istedik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title