Haberler

Karabağlar'ın Projeleri Çok Beğenildi

Sosyal ve eğitim projelerini yerinde incelemek için İzmir’e gelen yabancı ülkelerin eğitim temsilcileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

Sosyal ve eğitim projelerini yerinde incelemek için İzmir'e gelen yabancı ülkelerin eğitim temsilcileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

Karabağlar'ın projelerini Başkan Selvitopu'ndan dinleyen ve not alan eğitim temsilcileri ardından Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) ve semt evinde incelemelerde bulundular. Altı farklı ülkeden gelerek çalışmaları ve projeleri değerlendiren yabancı temsilciler Başkan Selvitopu'nu ve ekibini kutladı. Koordinatörlüğünü İzlanda'nın yaptığı Norveç, Polonya, İtalya, Hırvatistan, Fransız Guyanası'ndan gelen eğitim temsilcileri sosyal projeleri ve eğitim yerlerini incelemek için Karabağlar'ı tercih etti. Başkan Selvitopu'na Karabağlar'daki sosyal projeleri ve eğitim hizmetlerini soran temsilciler sık sık not aldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da konuklarına İngilizce "Hoş geldiniz" dedikten sonra Karabağlar ile ilgili bilgiler verdi.

"STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Karabağlar'ın sadece İzmir'in değil, Türkiye'deki birçok ilden daha fazla nüfusu olduğunu anlatan Başkan Selvitopu Karabağlar'ın gelişimini sağlayacak stratejik planlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Selvitopu, " Nüfusun çok fazla olması bir takım sorunları da beraberinde getiriyor. Ancak sorunlarımızı çözmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sosyal proje bazında kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza yönelik projeler geliştireceğiz. Aynı zamanda kentsel dönüşüm ile ilgili projelerimiz var. Mobilya ve ulaşım ile ilgili sorunlarımızın da yine ivedilikle çözülmesi gerekiyor. Bununla ilgili stratejik plan çalışmaları yapıyoruz."' dedi. Türkiye'deki siyasi gelişmelerle ilgili sorular da soran yabancı ülke temsilcilerinin sorularını içtenlikle yanıtlayan Başkan Selvitopu ziyaret sonunda tüm misafirlere Karabağlar logolu kol düğmesi, broş ve ajanda hediye etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren 6 ülkenin eğitim temsilcisi de Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ülkelerine davet etti.

BAŞKAN SELVİTOPU'NU KUTLADILAR

Yabancı ülke temsilcilerinin son ziyaret programı ise KARBEM ve semt merkezi kursları oldu. Kursların içeriğinin kapsamlı olması ve öğrenciler ile kadınların ücretsiz eğitim görmesinden dolayı Başkan Selvitopu ve ekibini kutlayan temsilciler Karabağlar'ı çok beğendiklerini ve yeniden gelmek istediklerini ifade ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Karabağlar İzlanda İzmir Yerel Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title