Haberler

İtalya'da Ligler Hala Askıda

İtalya'da Geçen Cuma Sicilya'da Birinci Ligde (Seri A) Catania-palermo Maçında Çıkan Olaylarda Bir Polis Memurunun Ölmesi Üzerine Olağanüstü Toplanan Hükümet, Lige Süresiz Ara Verdikten Sonra İkinci Önlem Olarak, Taraftarların Toplu Stada Girişlerinin Önlenmesini Karalaştırdı. Taraftar Gruplarına Sezonluk Kombine Biletleri Satılmasının Yasaklanması da Karara Bağlandı.

İtalya'da geçen Cuma Sicilya'da birinci ligde (Seri A) Catania-Palermo maçında çıkan olaylarda bir polis memurunun ölmesi üzerine olağanüstü toplanan hükümet, lige süresiz ara verdikten sonra ikinci önlem olarak, taraftarların toplu stada girişlerinin önlenmesini karalaştırdı. Taraftar gruplarına sezonluk kombine biletleri satılmasının yasaklanması da karara bağlandı.

İçişleri Bakanı Giuliano Amato, taraftarların toplu olarak bilet alıp tribünlere yerleşmesinin önlenmesine karar verildiğini açıkladı.

İtalya'da hükümet, önlemlerin diğer kademelerini, çarşamba günkü toplantısında açıklayacak. İtalya Futbol Federasyonu da bakanlar kurulunun, çarşamba toplantısından sonra ligin başlama gününü açıklayacak.

Kulüpler, birinci ligin bu hafta sonu yeniden başlamasını isterken, lige süresiz kesinti kararı halen geçerli. İtalya'da birinci ligin iki haftada başlayabileceği ifade edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title