Haberler

İstanbul: Ülker, Trend Show 2006'ya 5 Marka ile Katılıyor

Ülker Grubu, Trend Show 2006'ya 5 Marka ile Katılıyor. Alpella, Baycan, Cafe Crown, Cola Turka ve Rodeo Stantlarında 4 Gün Boyunca Çeşitli Etkinlikler Düzenleniyor.

Ülker Grubu, Trend Show 2006'ya 5 marka ile katılıyor. Alpella, Baycan, Cafe Crown, Cola Turka ve Rodeo stantlarında 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Yapılan açıklamaya göre, Ülker, Trend Show 2006'daki marka standlarında ünlü futbol ve basketbol oyuncularını gençlerle buluşturacak. Cem Avnayim'in sunumuyla 4 gün boyunca renk katacağı Alpella standında, ritm ve latin dans gösterileri, workshoplar, playstation oyunları ve kareoke yarışmaları yer alıyor. Alpella Basketbol Takımı'nın gençlerle buluşacağı Alpella standında basketbol oyuncusu İbrahim Kutluay da imza dağıtacak.

Power FM'in en popüler DJ'i Geveze'nin 4 gün boyunca yer alacağı ve sürpriz oyunlarla renklendireceği Cafe Crown standında; binbir renkte ve çeşitte, parlak ya da sade; glitter tattoo yaptırılabilecek. Katılımcılar için sınırlı sayıda hazırlanan Cafe Crown bardaklarına airbrush sistemi ile istenilen desene göre özel tasarımlar yaratma şansı da sunuluyor. Türkiye'de yeni bir trend haline gelmekte olan Airbrush tekniğinin sayılı temsilcilerinden olan Airbrush sanatçısı Gölge, bu sanatın tüm inceliklerini Cafe Crown muglarında ve tuval üzerinde sergileyeceği Airbrush Show'unu Trend Show boyunca Cafe Crown standında meraklılara sunacak.

5 kişiden oluşan Cafe Crown perküsyon grubu, Grup Chamaleon, standa neşe katacak. Cafe Crown standında ayrıca, Avrupa'da şu an en trendy aktiviteleri gerçekleştiren alternatif show ekibi Trend Show boyunca Cafe Crown standında Poi, Devilstick, Diabolo, Şapka ve Top gösterileri sunacak. Showu hayranlıkla izleyecek olan katılımcılar, düzenlenecek workshoplarda tüm marifetlerini ortaya koyup, sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar.

Chewy Standı'nda başarılı basketbolcular playstation oyununda kozlarını paylaşıyor. Ziyaretçiler 4 gün boyunca Chewy'nin yepyeni lezzetleri ile tanışma fırsatı bulacak. Defne Joy Foster ve Savaş Karakaş'ın eğlenceli sunumlarıyla renklenecek ve 7-10 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan Trend Show boyunca, futbol akrobatlarından dansçı kızlara, playstation ve langırt turnuvalarına kadar bir çok aktivite Cola Turka standında yer alacak. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının yıldız futbolcuları ile tanışma ve sohbet etme fırsatının yanı sıra Cola Turka standında futbolseverler hayranı oldukları futbolculardan imza alabilecek. Dört büyük takımın şapka ve imzalı formalarının dağıtılacağı stantta, Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı da gençlerle buluşacak.

Trendshow'da, Rodeo standına gelenleri oyunlar, hediyeler ve ünlü sanatçılar karşılıyor. Buradaki etkinlikler arasında yer alan Rodeo Oyunu'nda boğanın üstünde kalmayı başaran sweat-shirt'ü ve şapkayı kazanıyor. Standı ziyaret edenleri bedava Rodeo'lar bekliyor. Stand da yeni Rodeo Gofret'te ziyaretçilere sunuluyor. Yunus Günçe tüm gün Rodeo oyununda ziyaretçilerle oluyor. İrem, Barış Akarsu ve Emre Aydın imza saatleri ile hayranlarıyla buluşuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title