Haberler

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'un 20 Ayrı İlçesinde Gerçekleştirilen Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Operasyonlarda, Aralarında Yabancı Uyruklu Şahısların da Bulunduğu 145 Kişi Gözaltına Alındı.

İstanbul'un 20 ayrı ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda, aralarında yabancı uyruklu şahısların da bulunduğu 145 kişi gözaltına alındı. Tacirlerin taşımada kadın kuryeler kullandığı belirtilirken, uyuşturucu maddelerin bir kısmının nane yapraklarıyla kamufle edilmiş halde bulunması dikkat çekti.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un 20 ayrı ilçesinde 23 Haziran-7 Temmuz 2007 tarihleri arasında düzenlenen 79 ayrı operasyonda, aralarında yabancı uyruklu şahısların da bulunduğu 145 kişi gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, bulundukları yerlerde ve valizlerinde yapılan aramalarda 91 kilo 32 gram eroin, 14 kilo 257 gram esrar, 4 kilo 823 gram kokain, 920 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli sentetik hap, 91 kök Hint keneviri ve 7 adet tabanca

bulundu.

145 kişinin, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

(HD-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title