Haberler

İstanbul Adliyesinde Silahlı Çatışma

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda silahlı çatışma çıktı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda silahlı çatışma çıktı. Adliye binasındaki vatandaşlar korkuyla yere yatarken, silahla yaralanan bir kişi can havliyle kendini demir bariyerlerin arkasına attı. Polis ekipleri adliye önünü didik didik ararken, 20'nin üstünde şüpheli gözaltına alındı.

Sultangazi'de 24 Ocak 2017'de bir oyun salonunda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin İstanbul 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten öldürme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma, tehdit ve yaralama" suçlarından açılan dava öncesi, saat 11.15 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda silah sesleri duyuldu. Adliye içindeki vatandaşlar olası tehlikelere karşın polis ve güvenlik görevlilerinin uyarısıyla yere yattı.

Dava tarafları adliye karşısındaki meydanda birbirlerine ateş edip kaçarken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. İki şüpheli bir çay bahçesinde yakalanırken, bu sırada kalabalık bir grup birbirine girdi. Bir şüpheli diğerinin üzerine tuğla atarken, bir başka şahıs kemeriyle etrafa saldırmaya başladı. Kalabalık grubun kontrol altına alınmasında güçlük çekilirken, bu sırada bir şahsın silahla yaralandığı, can havliyle kendisini 1 metrelik bariyerin arkasına atarak saklandığı ortaya çıktı. Bariyerlerle çevrili boş arazide bulunan yaralı, ambulansla hastaneye gönderildi.

Çevre bina ve kafelere kaçan zanlıları yakalamak için polis ekipleri meydanda kimlik kontrolü yaptı. Şüpheli şahıslara gözaltı işlemi yapıldığı sırada bir kez daha silah sesi duyuldu. Ancak bu sesin ikinci çatışma olup olmadığı öğrenilemedi.

Gözaltılar tamamlandıktan sonra adliye önündeki meydan polis şeritleriyle kapatılırken, Olay yeri inceleme ekipleri, kurşun izleri ve kavgada kullanılan tuğla parçaları numaralandırıldı. Bir polis helikopterinin olay yerindeki incelemeler sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çağlayan Adalet Sarayı Sultangazi İstanbul 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title