Haberler

İbrahim Çelikkol Yeni Dizisinden Haftalık 70 Bin TL Alacak

Güncelleme:

Geçen sezon rol aldığı Reaksiyon dizisinden 11. bölümde ayrılıp Amerika'ya giden İbrahim Çelikkol, yeni dizisinden aylık 280 Bin TL kazanacak.

Bu sezon için anlaşma yaptığı "Düş Tarlası" projesi iptal edilince yapımcıların gözdesi haline gelen yakışıklı oyuncu, Abdullah Oğuz'un 'Umut Rüzgarları' dizisiyle görüştü ve bölüm başı 35 bin TL almayı prensipte kabul etti.

FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ancak İbrahim Çelikkol, daha sonra fikrini değiştirip senaryosunu da çok beğendiği Belçim Bilgin'in başrolünü oynadığı "Ya Her Şeyim Ya Hiçim" dizisi için anlaştı.

AYDA REKOR ÜCRET KAZANACAK

İddiaya göre yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'a bölüm başına 70 bin TL önerildi. Ünlü oyuncunun bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor. Eğer taraflar anlaşırsa Çelikkol, ayda 280 bin TL kazanacak.

İbrahim Çelikkol önceki yıl Belçim Bilgin ile, Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği 'Sadece Sen' filminde de kamera karşısına geçmişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Çelikkol Belçim Bilgin Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

bu nedir ya:

ne demk 70 bin ya ben burs bulmak için neler yaptım bulamadım hukuk kazandım ama ne şartlar altında okuyorum boşuna okuyorun adaletsiz ülkede adalet ara ALLAH sorar yaşayacağınız max. 50 yıl bu 50 yılın da 30 yılı hasta ..bi daha dizilerin fragmanını dahi izlemicem

17
1
yanıtYanıtla
HÜMANİST:

BİZ O KADAR OKUYALIM ZORLU SINAVLARI GEÇELİM BİR SENEDE KAZANDIĞIMIZ PARA BUNLARIN İKİ GÜNDE KAZANDIĞINA EŞİT OLSUN. LANET OLASI BU KAPİTALİZİM BU ADALETSİZLİK NE ZAMAN BİTECEK. !!!

16
1
yanıtYanıtla
ERHAN:

BANA VEYA TÜRKİYE''YE NE KAZANDIRIYOR BUNLAR.

14
0
yanıtYanıtla
gibaMobil-ANDROID:

biz asgari ücretliler izleyelim açlıktan nefesimiz koksun

9
0
yanıtYanıtla
Toyiki:

Çok tuhaf bu adam o kadar popüler değilki neyine bunca parayı veriyorlar

8
1
yanıtYanıtla
Çılgın adanalı:

Adamın oyunculuk kalitesine veriyorlar. . . . . . kral gibi oyunculuk sergiliyor. . . . . . saçmasapan sebeplerle gündemde kalıp SIZIN deyiminizle popüler olanları kalitesiyle arka cebinden çıkarır

yanıt2
yanıt0
vatan:

bedavadan para . . bunları izleyen aptallar düşünsün özellıkle evde oturup koca parası yıyen kadınlar

7
0
yanıtYanıtla
SES:

yuhhhhhhhh

6
0
yanıtYanıtla
başka yol yok, sadece bilince ihtiyaç...:

Sosyalizm olmalı. . .

4
0
yanıtYanıtla
talat:

bunlara verilen bu rakamlar , bu ülkeni insanının zevke sefaya düşkünlüğünü yada bu hususta gaza gelişlerini anlatıyor. sonuçta bu insanlar eğlence sektöründe çalışıyorlar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title