Haberler

Hüyük'e Toplu Konut Müjdesi

Hüyük ilçesinde toplu konut çalışmaları başlatılacağı bildirildi.

Hüyük ilçesinde toplu konut çalışmaları başlatılacağı bildirildi.

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, sürdürdükleri girişimin olumlu sonuç verdiğini belirterek, TOKİ Başkanlığının Hüyük'te en az 150 konutluk bir toplu konut yapılması için düğmeye bastığını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile birlikte başkentte TOKİ Başkanlığına yaptıkları ziyaretin müspet netice verdiğini, ısrarlı takip ve girişimleri sonucu Hüyük ilçesinin bir ihtiyacının daha giderilecek olmasının sevincini yaşadıklarını belirten Akgümüş; şu bilgileri verdi:

"Yaptığımız çalışmalar sonuç verdi. İlçemiz Akdağ Mahallesi'nin üst kısmında toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Bu bölgede en az 150 konutun yapılması hedefleniyor. Konutlar Beyşehir'deki konutlar gibi 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Vatandaşımıza maliyetinin düşük olması amacıyla da Hüyük Belediyesi olarak yerini TOKİ Başkanlığına ücretsiz olarak tahsis ediyoruz. Konutlardan edinmek isteyen vatandaşlarımızın talep formunu doldurarak müracaatta bulunması işlemleri de en kısa sürede başlayacak. İnşallah kısa sürede ihalesi bitecek ve bu yıl sonunda inşaatlarının da bitirilmesi hedefleniyor. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yaptığımız bu çalışmalar esnasında bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen AK Parti Konya Milletvekilimiz Harun Tüfekçi'ye ve TOKİ Başkanlığımıza ilçe halkım adına teşekkür ediyorum."

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Harun Tüfekçi Ak Parti Konya Hüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title