Haberler

Hırsızlık Şüphelilerinden 2'si Yakalandı, 1'i Kaçtı

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, kontrol noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, 2 kişinin daha bulunduğu otomobille kaçtı.

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, kontrol noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, 2 kişinin daha bulunduğu otomobille kaçtı. Takibin ardından otomobilde bulunan hırsızlık şüphelisi 3 kişiden 2'si yakalandı, diğeri kaçtı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Hilvan- Siverek karayolunda oluşturulan polis kontrol noktasında meydana geldi. Kontrol noktasındaki polisler, Hilvan ilçe merkezi yönüne ilerleyen sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 BNS 51 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına rağmen sürücü durmayıp kaçtı. Ekipler, peşine düştükleri aracı kısa sürede durdurdu. Otomobildeki Hasan U. ve Mehmet Ç. yakalanırken, kimliği belirsiz 1 kişi ise kaçtı. Otomobilde yapılan aramada hırsızlıkta kullanılan delici ve kesici malzemeler ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Kaçan şüphelinin de kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Siverek Hilvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title