Haberler

Hatay: Polis Memurundan İnsanlık Dersi

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Duyarlı Bir Polis Memuru, Pazarda Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Etti. Kaybettiği Parasının Polis Memuru Tarafından Bulunduğunu Televizyonda Haber Alan Şahıs İse, Emniyet Teşkilatına ve Parasını Bulan Polis Memuruna Teşekkür Etti.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde duyarlı bir polis memuru, pazarda bulduğu parayı sahibine teslim etti. Kaybettiği parasının polis memuru tarafından bulunduğunu televizyonda haber alan şahıs ise, emniyet teşkilatına ve parasını bulan polis memuruna teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre, hafta sonu tatilinde pazar alışverişi sırasında yerde bulduğu paranın sahibini arayan polis memuru Ferhat Avan, konuyu basın mensuplarına aktardı. Paranın sahibinin arandığını televizyonda izleyen Abdullah Demir, Yenişehir Polis Merkezi'ne giderek polis memuru Ferhat Avan'la görüştü. Paranın Demir'e ait olduğunu tespit eden polis memuru, pazarda bulduğu 45 YTL'yi sahibine teslim etti. Ferhat Avan, "Para 45 YTL değil 45 milyarda olsaydı yine aynı şeyi yapar, paranın sahibini arar ve teslim ederdim. Bu bir insanlık görevi. Ben de bunu yaptım ve bu amacıma ulaşmamda haber yaparak paranın sahibinin bulunmasında yardımcı oldukları için basın mensuplarına teşekkür ederim" dedi.

Pazarda kaybettiği 45 YTL parasına kavuşan Abdullah Demir ise, "Paranın bir polis memuru tarafından bulunduğunu televizyonda annem izlemiş, bana söyledi. Ben de polis merkezine geldim ve paramı aldım. Duyarlı davranışından dolayı polis memuru Ferhat beye ve emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title