Haberler

Hasta Yakını, Gazeteye "Baştabip Bıçak Parası Alıyor" İlanı Verdi

Mardin'in Nusaybin İlçesinde Bir Hasta Yakını, Gazeteye "Devlet Hastanesi Baştabibi Bıçak Parası Alıyor" Şeklinde İlan Verdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir hasta yakını, gazeteye "Devlet Hastanesi baştabibi bıçak parası alıyor" şeklinde ilan verdi.

Nusaybin ilçesinde, Çağ Çağ gazetesi tarafından "Nusaybin Devlet Hastanesi baştabibi bıçak paralarıyla çiftlik ve villa yapmış" şeklinde bir haber yayınladı. Bunun üzerine Op. Dr. Hayri Kocabaş, gazeteyi mahkemeye verdi. Çağ Çağ gazetesi, "bıçak parası" verdiğini iddia eden 3 kişiyle röportaj yaparak yayınladı.

Gazetede yayınlanan iddialar üzerine Baştabip Kocabaş, kendisine iftira atıldığını belirterek, "Hastanede çalışan iki reçete rantiyecisi doktor, rantları kesildiğinden yerel bir gazetede beni karalamak için üst üste olmadık hakaret ve iftiralarda bulundu. Bu yazılardan sonra ben bu reçete doktorlarını ve kendi kişisel rantları için kullandıkları için gazeteyi mahkemeye verdim. Ayrıca sayın valimize çıkarak eğer ben bunların dediği gibiysem kendim içim müfettiş talep ettim. Bir sonraki gazetenin sayısında

beni kast ederek 'Ağam bu telaş, bu öfke ne diye?' şeklinde başlık atılmış. Neden? Kendi hakkımı bunlar gibi başkalarına iftira atarak, tehdit ederek değil de hakkımı yasal yollardan arayıp onları mahkemeye verdiğim için. Burada onlara göre yabancıysak, herhalde her türlü iftiralarına, göz dağlarına her türlü ahlaksızlıklarına göz yummak zorunda değiliz. Ahlaksızlığın da iftiranın da karalamanın da bir sınırı vardır. Herkesin haysiyeti ve şerefi vardır. Kimse bizi kendi gibi sanmasın. Ben 8 yıldır

Nusaybin'e hizmet veriyorum. Ev yaptırdığımın lafını ediyorlar. 20 yıllık bir doktorun ev yaptırmasını, ev sahibi olmasını haber yapıyorlar. O da Bartın'a 3 kilometre uzaklıkta bir köyde. Bizim oralarda evin de toprağın da buradaki gibi kıymeti yok. Tabii her şey sizin gibi pratisyen hekim olup da poliklinik sahibi, eczane sahibi, gazete sahibi olanların hakkı. 15 yıllık uzman doktorun ev sahibi olması size göre hak değil. Benim kimseye veremeyecek hesabım yok" diye konuştu.

(AA-AŞ-OMR-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title