Haberler

Halep İçin Uzat Elini'

Düzce Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı organizasyonuyla “Halep için uzat elini” projesi başlatıldı.

Düzce Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı organizasyonuyla "Halep için uzat elini" projesi başlatıldı. Suriye ve Halep için başlatılan yardım kampanyasında gıda ve yeni elbise, yatak, battaniye, yorgan gibi bağışlar kabul ediliyor.

Projeye duyarlılık gösteren yardımseverlerin hazırladıkları malzemeler Gümüşova'da bulunan transfer merkezinde tasnifleyerek kutulara yerleştiriliyor. Toplanan yardım malzemeleri çeşitli kurum ve kuruluşların da destek verdiği yardım TIR'ları ile ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor.

Halep'te yaşanan insanlık dramına bütün dünyanın seyirci kaldığına dikkat çeken Beşir Derneği Düzce sorumlusu Mustafa Bilim, bütün insanların burada yaşananları seyretmekle kaldığının altını çizdi.

Halep'e sadece Türkiye'nin yardım elini uzattığını ve yardım çağrısında bulunduğunu vurgulayan Bilim, "Beşir Derneği olarak bu çağrılara uyduk. Sivil toplum kuruluşları ile beraber devletimizle beraber çalışıyoruz. 'Halep için uzat elini' adı altında bir kampanya başlattık.

Beşir Derneği olarak 5 yıldır Suriye'de ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Azez'deki gibi birçok yerde çadır kampları kuracağız. 100 bin ekmek kapasiteli fırınımız ve 10 bin kişiye sıcak yemek yapıyoruz. Bu tırda un, gıda, temizlik, giysi gibi acil ihtiyaç maddeleri var. Düzce'de de bir tır yükleniyor. Bu tır umut ediyoruz ki Halep'teki insanlara, o yangına bir nebze olsun karınca misali bir umut olur, umut ışığı olur. İnşallah ümmeti Muhammed'in refahına vesile olur, bu yaşananlar son bulur. Beşir Derneği olarak her zaman hayra vesileyiz mazlumun yanınızdayız" dedi.

Bilim, kampanyaya destek veren bütün hayır sahiplerine de teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşova Suriye Düzce Yerel Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Ömer yeni bölüm yok mu, neden yok? 13 Mayıs Ömer bu hafta yok mu 2024? Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi?
Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title