Haberler

Hakkari'de Kepenkler Kapalı(3)

Ypg'li ATAK'IN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında çıkan çatışmalarda hayatını kaybeden YPG'li Sevim Atak'ın cenazesi, binlerce kişi tarafından ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kerimağa Köprüsü'nde karşılandı.

Ypg'li ATAK'IN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında çıkan çatışmalarda hayatını kaybeden YPG'li Sevim Atak'ın cenazesi, binlerce kişi tarafından ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kerimağa Köprüsü'nde karşılandı. Atak'ın cenazesi de ilçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan Altınbaşak Köyü'nde toprağa verildi.

İLÇEDE OLAYLAR ÇIKTI

Kepenklerin kapalı olduğu ilçede olaylar çıktı. Cengiz Topel Caddesi'nde barikat kuran yüzleri kapalı gruba, polis müdahale etti. Polisin gaz bombası ve plastik mermili müdahalesine, göstericiler taş, havai fişek ve molotofkokteyli atarak karşılık verdi. ilçedeki olaylar devam ederken, polis cadde ve sokaklarda geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Kobani Suriye Ypg Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title