Haberler

Minik Atmacalara Rizespor Eşofmanı Dağıtıldı

Güncelleme:

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çaykur Rizespor Kulübünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Boğaz Ortaokulu ile Çay İlkokulu öğrencilerine Rizespor eşofmanı dağıtıldı.

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çaykur Rize spor Kulübünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Boğaz Ortaokulu ile Çay İlkokulu öğrencilerine Rize spor eşofmanı dağıtıldı.

Programa Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Çaykur Rize spor Kulüp Başkanı Tahir Kıran ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu katıldı.

İlk olarak Boğaz Ortaokulu ziyaret edildi. Sınıflar gezilerek çocuklarla sohbet edildi. Okul bahçesine inildiğinde çocuklar Rize spor için hazırladıkları tezahüratı söylediler.

Daha sonra Çay ilkokuluna geçildi. Sınıflar ziyaret edildi. Öğrenciler Rizesporlar ilgili hazırlamış oldukları şiirleri okuyarak çizmiş oldukları resimleri gösterdi. Ziyaretin anısına Rize spor pastası kesildi.

Spor yapmanın önemini vurgulayan Vali Kemal Çeber, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine önem verdiğimiz kadar spor, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle de uğraşmalarını arzulamaktayız. "Bir milletin sporda gösterdiği azim onun geleceğini yükseltir" bilinciyle hareket etmekteyiz. Bugün burada çok güzel bir etkinlikle çocuklarımızla bir araya geldik. Şehrimizin takımı Çaykur Rize spor yönetici ve teknik heyeti ile birlikte çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak için eşofman hediye ediyoruz. İlimizin dört bir köşesine her türlü sporun yapılabilecek tesisler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Tahir Kıran, burada yaptığı konuşmada, hedeflerinin her çocuğu Çaykur Rizespor renkleri ile buluşturmak olduğuna değinerek, "Rizespor sevdasını çocukluktan aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklar Rizespor sevdası ile büyüsün istiyoruz. Tohumları buradan atıyoruz. Bugün bin 500 forma dağıttık. Gelecek haftalarda bunu 20 binlere taşıyacağız" dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise projenin çok önemli olduğunu belirterek, "Yeteneklerin erken teşhis edilmesi çok değerlidir. Öğretmenlere çok büyük görev düşüyor. Öğretmenlerimizin yeteneklere göre çocuklarımızı geliştirmesi gerekiyor. Her alanda yeteneklerin doğru keşfedilmesi ülkemiz ve çocuklar için çok önemli. " diye konuştu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

milli eğitim bakanlığı Rizespor Rize Çay Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title