Haberler

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara'daki Futbol Kulüplerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara'daki futbol kulüpleri ve bazı taraftar derneklerini ziyaret etti. Yıldırım, Ankaragücü Taraftarlar Derneği Gecekondu'yu ziyaret ederek, futbol anılarını anlattı. Daha sonra MKE Ankaragücü Beştepe Tesisleri'ne geçti ve burada adını taşıyan forma hediye edildi. Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kulüplerine konuk olan Yıldırım, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını da ziyaret etti ve dua etti.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara'daki futbol kulüpleri ve bazı taraftar derneklerini ziyaret etti.

1910 Ankaragücü Taraftarlar Derneği Gecekondu'yu ziyaret eden Yıldırım, burada taraftarla sohbet ederek, futbol anılarını anlattı.

Yıldırım, daha sonra Mke Ankaragücü Beştepe Tesisleri'ne geçti. Yıldırım'a burada adını taşıyan forma hediye edildi.

Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü kulüplerine konuk olan Yıldırım, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarına da ziyarette bulundu ve dua etti.

Kaynak: AA / Politika

Cengiz Topel Yıldırım Alparslan Türkeş MKE Ankaragücü Gençlerbirliği Ankaragücü İYİ Parti Beştepe Ankara Futbol MKE MHP Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title