Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Dernekleri Aziz Yıldırım İçin Toplandı

İstanbul'daki Fenerbahçe dernekleri, kulüp başkanlığından istifa eden Aziz Yıldırım'ın göreve geri dönmesi için biraraya geldi.

İstanbul'daki Fenerbahçe dernekleri, kulüp başkanlığından istifa eden Aziz Yıldırım'ın göreve geri dönmesi için biraraya geldi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Sarı Lacivert Derneği Başkanı Yasemin Mercek, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulcay, Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Ali Aytemiz, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan, Fenerbahçe Altyapı Derneği Başkanı Ahmet Eraslan ve 1899 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Göksel Özonay katıldı. 6 derneğin ortaklaşa hazırladığı bildiriyi Sarı Lacivert Derneği Başkanı Yasemin Mercek okudu.

Aziz Yıldırım'ın almış olduğu kararı 100. yılın süper Fenerbahçe'si için bir kez daha gözden geçireceğine inandıklarını belirten Mercek, "Aziz Yıldırım, sadece Fenerbahçe için değil, yıllardır Türk futbolu için de değerler üretmiştir. Başkanlığı süresince Fenerbahçe'de birlik, beraberlik ve istikrarı sağlamıştır. Bizler, istikrar için (Hep destek tam destek) derken, Fenerbahçe'mizin dünya markası olma vizyonunda çok büyük mesafeler kaydederek oluşturduğu çağdaş yapılanma modelinin rakiplerimiz tarafından da örnek alınması gerekmektedir. Aksi takdirde Türk sporuna iyi niyet ve amatör bir ruhla hizmet etmek isteyen vizyon sahibi yöneticilerin heyecanının kırılacağı ortadadır. Görevde olduğu süre içerisinde gerek tesisleşme gerek kurumsallaşma ve gerekse sportif anlamda Aziz Yıldırım ve yönetiminin göstermiş olduğu başarı ve iyi niyet söz konusu dernekler tarafından çok iyi bilinmektedir ama hep birlikte koyduğumuz hedefler doğrultusunda yapacağımız daha birçok şey var. Biz, bunları sayın başkanımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bugün ayrılık değil, birlik olma zamanıdır. Kamuoyu şunu bilmelidir ki Aziz Yıldırım yüzünden kimse Fenerbahçe'ye zarar veremez. Buna cesaret dahi edemez. Artık farkında olduğumuz büyük gücümüz onlara asla bu fırsatı vermeyecektir'' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title