Haberler

Hrant Dink Salı Günü Toprağa Verilecek

Hrant Dink'in Avukatı Erdal Doğan Agos Gazetesinin Önünde Yaptığı Açıklamasında, Cinayetin İki İki Buçuk Yıldır Geliyorum Dediğini Söyledi. Vali Yardımcısı'nın Odasındaki Görüşmeden Sonra Bu Süreç Başladığını Belirten Doğan, "Bu Linç Süreci Toplumsal Bir Olay Değildi. Bir Grup İçerisinde Organize Olan Bir Şeydi.

Hrant Dink'in Avukatı Erdal Doğan Agos Gazetesinin önünde yaptığı açıklamasında, cinayetin iki iki buçuk yıldır geliyorum dediğini söyledi. Vali yardımcısı'nın odasındaki görüşmeden sonra bu süreç başladığını belirten Doğan, "Bu linç süreci toplumsal bir olay değildi. Bir grup içerisinde organize olan bir şeydi. Vali Yardımcısının odasındaki kişiler sıradan kişiler değillerdi. Bu insanlar yargıladıkları şahsı lince mahkum ettiler" açıklamasını yaptı.

Cenaze'nin salı günü saat 14:00'de Kumkapı Meryem Ana kilisesinden kaldırılacağını söyleyen Avukat hangi mezarlığa defnedileceği konusunda kararlaştırılmış bir şeyin olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title