Haberler

Berkant Uluer Kimdir ?

ilandır
Güncelleme:

Aslen Eskişehirli olan Berkant Uluer 14 eylülde dünyaya gözlerini açmıştır.2009 yılında reklam ajansı (Bc Media) açarak sektöre giriş yapmıştır.

Reklam ajansı ile kendini kanıtlayan bir çok ünlü ve markalarla iş birliği yaptıktan sonra e-ticaret işine girerek fark yaratmıştır.Türkiye'de e-ticaret sektöründe fark yaratan Berkant Uluer "Mirana Kozmetik" adı altında internetten Türkiye, Avrupa Ülkeleri ve Orta doğu ülkelerine yüksek hacimlerde kozmetik ürün satışları yapıyor.

Mirana Kozmetik Ceo'su Berkant Uluer; "Türkiye'de sahte ve bandrolsüz bütün ürünlere karşı savaş açtık, %100 doğal kaynaklı cilt ürünlerimizde dünyada bu türk markasını herkese duyuracağız." diyor.

Türkiye'de bayilik isteyen güzellik merkezleri vekuaförlere bayilik vereceğini açıklayan Berkant Uluer Mirana Kozmetik markasıyla adını altın harfler ile güzel yerlere yazdırak gibi duruyor.

Yurtdışı satışı ile ilgili konuşan Berkant Uluer;

"Yurtdışındaki hedeflerimiz büyük. Öncelikle bu enflasyon zamanında ülkemize döviz soktuğumuz için çok memnunuz. Ürünlerimiz yurtdışında birçok ülkede satılmaktadır. Ciddi bir talep vardır. Kaliteye özen gösteriyoruz ve karşılığını müşteri memnuniyetiyle alıyoruz. Azerbeycan ve Suudi Arabistan'dan gelen yatırım tekliflerini şu an için kabul etmedik. Büyüyerek ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
title