Haberler

Kara yollarında durum

Güncelleme:

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gebze OSB-Gebze kavşakları 40-42. kilometrelerinde araç üst geçidi orta ayak imalat çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun her iki istikametinde sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Muğla- Denizli yolunun 10-11. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Akıncı- Ankara kavşakları Ankara Çevre Otoyolu bağlantı yolu 4-6. kilometrelerinde yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kesimde otoyolun İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

TAG Otoyolu'nun Baklalı mevkisi Misis-Yılankale kavşakları 3-9. kilometrelerinde (Gaziantep Otoyol Batı-Bahçe kavşakları bölgesi) yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 21-23. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık yolunun 34-39. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki sel hasarı onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 39-44. kilometrelerinde sinyalizasyon sistemi imalat çalışmaları dolayısıyla 5 Kasım'a kadar 07.00-18.00 saatlerinde her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

İspir-İkizdere yolunun 6-10, Refahiye-İliç yolunun 22-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 31-33. kilometrelerinde çelik tel ile şev stabilitesinin artırılması çalışmaları sebebiyle Korkuteli istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Antalya istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Ankara Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title