Haberler

Yeni Kabinede İsim İsim Gidenler, Gelenler, Yeri Değişenler

Güncelleme:

Yeni kabinede Ömer Çelik AB Bakanı, İsmet Yılmaz Milli Eğitim Bakanı olarak yer aldı. Yalçın Akdoğan, Volkan Bozkır gibi 8 isim kabine dışı kaldı.

Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet'i Beştepe'de açıkladı. Yeni kabinede; Nurettin Canikli, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş, Veysi Kaynak Başbakan Yardımcısı; Ömer Çelik AB Bakanı, İsmet Yılmaz Milli Eğitim Bakanı olarak yer aldı. Yalçın Akdoğan, Volkan Bozkır gibi 8 isim kabine dışı kaldı.

8 BAKAN KABİNEDE YOK

Bir önceki hükümette Bakan olarak görev yapan 8 isim yeni kabinede yer almadı. Bu isimler, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş...

4 İSMİN BAKANLIKLARI DEĞİŞTİ

Hem eski hem de yeni kabinede yer alan ancak bakanlıkları değişen 4 isim bulunuyor. Bir önceki hükümette Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Fikri Işık yeni hükümette Milli Savunma Bakanı, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan Kalkınma Bakanı, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Kültür ve Turizm Bakanı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da Milli Eğitim Bakanı oldu.

GİDENLER:

Yalçın Akdoğan (Başbakan Yardımcısıydı)

Sema Ramazanoğlu (Aile Bakanıydı)

Fatma Güldemet Sarı (Çevre ve Şehircilik Bakanıydı)

Volkan Bozkır (AB Bakanıydı)

Mehmet Müezzinoğlu (Sağlık Bakanıydı)

Mustafa Elitaş (Ekonomi Bakanıydı)

Cevdet Yılmaz (Kalkınma Bakanıydı)

Mahir Ünal (Kültür ve Turizm Bakanıydı)

GÖREVİ DEĞİŞENLER:

Fikri Işık (Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanıydı, Milli Savunma Bakanı oldu)

Lütfi Elvan (Başbakan Yardımcısıydı, Kalkınma Bakanı oldu)

Nabi Avcı (Milli Eğitim Bakanıydı, Kültür ve Turizm Bakanı oldu)

İsmet Yılmaz (Milli Savunma Bakanıydı, Milli Eğitim Bakanı oldu)

YENİ GELENLER:

Faruk Özlü

Mehmet Özhaseki

Recep Akdağ

Ahmet Arslan

Fatma Betül Kaya

Ömer Çelik

Nihat Zeybekci

Nurettin Canikli

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yalçın Akdoğan Volkan Bozkır Ömer Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (16)

rrrrrrrr:

17 25 aralık. bir gecede paraları sıfırlamak. kul hakkı yiyen ülkeyi bölen adama resmen tövbe tövbe sanki tapıyorlar. dünya boş akpliler çark dönüyor işte emek verenler yalakalıkları pislikleri yanlarına kaldı. faşist zalimin yanında olmayın

13
13
yanıtYanıtla
halk:

Ne demisti Sarayli, yüzde 98 degil yüzde 100 itaat bekliyorum. Iste buyrun yüzde 100 biatcilar;-))

6
13
yanıtYanıtla
halk:

Haklisin arkadas, ama bunlarin fitratinda var gercekleri görmemek, sucu hep baskalarinin üstüne atmak. Ne yaparsin?;-))

yanıt0
yanıt0
ülkücülerr:

hepsini topla tek adam etmez. acaba reisin vijadanı rahat mı siaysi darbeden dolayı. yalakalık edenler tayibi metleyip göklere çıkaranlar çizik yediler. ne oldu ahiretinizi dünyaya değişmeyecekstiniz. boş dünya başkanlı olursa astım astım kestim kestim ülkeyi yok eden bu parti hakkımız haram olsun

9
5
yanıtYanıtla
mirzo.:

bunlar. ülkeye. hizmet. içın. değil. diktatorun. biyatçilari. bunlardan. hayyir. gelmez

12
1
yanıtYanıtla
çınarlı:

Sende gidicisn 1000ali çünkü boş adamsın tıpkı gavuroğlu gib acıyorum la size top gibi avucunda oynatılıyounuz

10
1
yanıtYanıtla
mirzo.:

onurlu. kışiler. akp. yi. terk. eti. darasi. seçmenın. başına.

9
2
yanıtYanıtla
ermenk:

yalçın akdoğan geçmiş olsun. yalanlarında yanına kar kaldı

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamamen erdoğanın kabinesi. hayırlı olsun.

9
1
yanıtYanıtla
izmirli:

İzmirli başbakanmış bakın 1 tane izmir milletvekili bakan varmı

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title