Haberler

Yaşlıların Boğaz Keyfi

'Dünya Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir araya gelen yaşlılar boğaz turu yaptı.

'Dünya Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir araya gelen yaşlılar boğaz turu yaptı. İstanbul'un eşsiz güzelliğiyle büyülenen yaşlılar, fotoğraf çekerek güzel anlarını ölümsüzleştirdi.

Bahçelievler Belediyesi 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede bulunan yaşlılara boğaz turu yaptırdı. Düzenlenen tekne gezisiyle İstanbul'un eşsiz güzelliklerini yakından gören vatandaşlar, yaşadıkları güzel anları fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirdi. İstanbul'un güzelliğine hayran kaldıklarını belirten emektar yaşlılar, geziden büyük keyif aldıklarını belirtti.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da geziye katılarak yaşlıları yalnız bırakmadı. Geziye katılan herkesle yakından ilgilenen Başkan Develioğlu, yaşlıların baş tacı olduklarını belirterek, "Büyüklerimiz bizim her şeyimiz. Bizi bu dünyaya getirdiler. Bize bu dünyayı emanet ettiler. Bizim de onları unutmamız lazım. Aslında dünya üzerinde çocuk da, genç de, kadın da, erkek de hep birlikte beraberiz. Ama bizi doğurdular, büyüttüler, iş güç sahibi yaptılar. Büyüklerimizi her zaman hatırlamamız lazım. Bugün bu münasebetle Bahçelievler ilçemizdeki büyüklerimizle birlikte bir boğaz turu yapalım istedik. Tüm büyüklerimize bu programa katıldıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yıllarca İstanbul'da oturuyor olmasına rağmen ilk kez boğaz turu yaptığını ifade eden Asır Bıçak, "Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Daha önce böyle şeyler görmedik. Çanakkale'ye, Konya'ya gittik. Gitmediğimiz yer kalmadı. 1965'ten beri buradayım ama daha ilk olarak boğaz turu yaptım" dedi.

Kalabalıkla birlikte boğazın ayrı bir keyif verdiğini dile getiren 58 yaşındaki Filiz Karabıyık, "Böyle güzel bir etkinlikten dolayı çok mutluyuz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel etkinlikler yapıyor. İnsanlarla tanıştık, arkadaş olduk" şeklinde konuştu.

Fikret Aytekin(66) ise, "Sayın başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yaşlılar daha evvelki senelerde ilgi görmüyordu" dedi.

Boğazın eşsiz güzelliklerini yakından gören yaşlılar daha sonra Küçüksu Kasrı'nda düzenlenen yemeğe katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title