Haberler

Vali Sebahattin Öztürk Expo 2016 İçin Hazırlanan Tanıtım Pulu Törenine Katıldı

Güncelleme:

PTT Antalya Başmüdürlüğü'nde düzenlenen törene Vali Sebahattin Öztürk, Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Hüseyin Samani, Expo Genel Sekreteri Selami Gülay ve birçok davetli katıldı.

"Kalıcı ve Özellikli Bir Tanıtım"

Törende konuşan Vali Öztürk "her alanda Expo 2016 'nın tanıtımı için faaliyetlerin yürütüldüğüne değindi, bu tanıtımın kalıcı olması açısından çok özellikli bir tanıtım olduğunu ifade etti. Antalya Türkiye'nin misafir odası, güzel bir şehir turizm bakımından güzel bir imkân dedi. Expo ile hem bu imkândan yararlanmak hem de Antalya turizmine yaz ve kış olarak katkı sağlanacağını belirtti. Expo alanında yapılacak olan bahçe ve sergi alanının Antalya'nın seyirlik bir mekânı olarak turizme hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Dünyanın her yerine gönderilecek EXPO 2016 pullarının organizasyonun tanıtımı ve Antalya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, Antalya'lıların pullara ilgi göstermelerini istedi. EXPO 2016 pulları için emeği geçen herkese teşekkür etti.

"EXPO 2016 pullu ilk mektuplar"

Yapılan konuşmaların ardından üzerinde EXPO 2016 pulu bulunan ilk mektuplar; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Eker ve EXPO 2016 Antalya organizasyonuna uluslararası platformda resmi onay veren kuruluşlar, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) ve Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH)'nin Başkanları Ferdinand Reinhardt ve Doeke Faber'e gönderildi.

Törenin ardından Vali Sebahattin Öztürk PTT Antalya Baş Müdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Öztürk Mevlüt Çavuşoğlu Hüseyin Samani Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title