Haberler

Vali Memiş Başkanlığında 2. OSB Müteşebbis Heyeti toplandı

Güncelleme:

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Bizlerin tek hedefi evine ekmek götürmek isteyen insanlara iş imkanı oluşturmak.

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Bizlerin tek hedefi evine ekmek götürmek isteyen insanlara iş imkanı oluşturmak. Önümüzdeki yıl istihdam sayımızı 2 bin kişiye çıkaracağız" dedi.

2. OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri Yılsonu Değerlendirme Toplantısı, Vali Okay Memiş başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya ve Müteşebbis Heyet Üyeleri'nin katıldığı toplantıda, 2. OSB'nin kurulduğu günden bugüne yapılan çalışmaları ele alındı. Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Okay Memiş, "Bizlerin tek hedefi evine ekmek götürmek isteyen insanlara iş imkanı oluşturmak. Büyükşehir Belediyemiz ile bir maya attık ve bu mayanın tuttuğunu gördük. Önümüzdeki yıl istihdam sayımızı 2 bin kişiye çıkaracağız. Ayrıca bayan istihdamın yanında erkeklerinde çalışabileceği iş sektörleri oluşturacağız" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2. OSB'nin sabırla bu noktaya geldiğini söyledi. Organize dışında yatırım yapmak isteyen işadamları ile görüşme ve iş takiplerinin sağlandığını ifade eden Başkan Sekmen, "Şehrimizin kalkınması için yılmadan usanmadan hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ETSO Meclis Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın da, yeni yılda OSB'ye yapılacak yatırımların yılsonuna kadar 6. Bölge teşviklerinden faydalanacağına dikkati çekerek, "Bizim 2. OSB'de yatırım yapacak müteşebbislerimiz için tahsisleri yapıp, onların da yatırım teşvik belgelerini yılsonuna kadar mutlaka almaları gerekiyor. Belgesini alan yatırımcılarımız 12 yıl süreyle 6. Bölge teşviklerinden faydalanacak" dedi.

Konuşmaların ardından 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya, slayt eşliğinde heyet üyelerini bilgilendirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Okay Memiş Erzurum OSB Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title