Haberler

Umreden Dönen Kadın Kazada Yaralandı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, önündeki otomobile arkadan çarparak takla atmasına neden olan sürücü, kaza yerinden kaçtı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, önündeki otomobile arkadan çarparak takla atmasına neden olan sürücü, kaza yerinden kaçtı. Kazada, takla atan otomobilde bulunan ve umreden döndüğü belirtilen yaşlı bir kadın yaralandı.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. Umre ziyaretinden gelen annesi Ayşe Çınar'ı (63) Adnan Menderes Havalimanı'nda alan Hasan Çınar (40), evine 10 N 0681 plakalı otomobiliyle giderken sürücüsünün kimliği

belirlenemeyen 35 DA 986 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, yol kenarında bulunan demir bariyerlere çarparak takla attı.

Çınar'ın otomobiline arkadan çarpan araç da demir bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kimliği belirlenemeyen sürücü olay yerinden kaçtı.

Kazada, Hasan Çınar'ın annesi Ayşe Çınar yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ayşe Çınar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Takla atan aracın sürücüsü Hasan Çınar, şöyle konuştu: "Yolda normal bir hızla ilerlerken arkadan otomobil gelerek hızla bize çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracımız yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı. Annemin kafasında hafif bir yaralanma var. Çok şükür önemli bir şeyimiz yok."

Kaza yerinden kaçan sürücünün kimliğini belirlemeye çalışan polis ekipleri soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çınar Gaziemir İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title