Haberler

Ukraynalı turistin gaspçılara karşı verdiği mücadelede 35 bin Euro çıktı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde Ukraynalı turistin kendisini gasp eden motosikletli 2 şüpheliyi takip edip aracıyla çarparak ölümüne sebep vermesi olayında, gasp edilen çantadaki miktarın 35 bin Euro olduğu öğrenildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Ukraynalı turistin motosikletli 2 şüpheli tarafından gasp edilme ve ardından turistin aracıyla şüphelilere çarparak ölümüne neden olduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir otelin önüne yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yerleşik Ukraynalı turist D. C., aracıyla bekleme yaptığı esnada plakası olmayan motosiklet ile gelen M.O. ve E.B. isimli şüpheliler, iddiaya göre, silahı gösterip aracın camını açmasını istedi. D.C. ise bunu reddedince silahın kabzasıyla camı kıran şüpheliler, arabanın içerisinde bulunan çantayı vermesini istedi. Ukraynalı turistin çantayı vermemesi üzerine ise şüpheliler aracın içine doğru bir el ateş ettikten sonra çantayı alıp motosikletle kaçtı. Şüphelileri takibe başlayan Ukraynalı turist 300 metre sonra motosiklete çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, M.O. ve E.B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede bir adet tabanca ve bir boş kovan ele geçirdi.

Çantadan 35 bin euro çıktı

Ukraynalı turist gözaltına alınırken, iki şahsın cenazesi ise morga kaldırıldı. Yapılan incelemede hayatını kaybeden şahısların gasp ettiği çantada 35 bin euro olduğu öğrenildi.

Adliyeye sevk edildi

2 şüpheliye aracıyla çarparak ölümlerine neden olduğu için gözaltına alınan D. C. ile hayatını kaybeden gasp şüphelileriyle bağlantısı olduğu ileri sürülen 1 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Gasptan hemen sonra arabasıyla motosikletli şüphelilere çarptı

Olay güvenlik kamerasında

Öte yandan, gasp anı ve Ukraynalı turistin motosikletli gasp şüphelilerini takip edip aracıyla çarpması güvenlik kamera görüntülerine anbean yansıdı. Görüntülerde 2 şüphelinin aracıyla bekleyen Ukraynalı turistin yanına gelmeleri, şüphelilerden birinin tabancayla camını kırması ve ardından silah zoruyla çantayı alıp kaçtıkları görüldü. Görüntünün devamında gasp şüphelileri motosiklete binip olay yerinden kaçarken, arkalarından takip eden Ukraynalı turistin aracıyla motosiklete çarpması yer aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Suç Polis Jandarma Turizm 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title