Haberler

Bedrettin Dalan, Üniversiteye Asılan Resimlerinin Kaldırılmasını İstedi

Güncelleme:

Türkiye'ye dönen Bedrettin Dalan, bugün kurucusu olduğu Yeditepe Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Dalan, ilk iş olarak resimlerinin kaldırılmasını istedi.

Ergenekon soruşturması sürecinde 2008 yılında yurt dışına giden Yeditepe Üniversitesi kurucusu Bedrettin Dalan, 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü. Dalan dün gece Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı.

İLK İSTEĞİ: RESİMLERİMİ KALDIRIN

Dalan bugün, kurucusu olduğu üniversite öğrencilerine hitap etti. Dalan, salonda bulunan öğrencilere hitabında "Çocuklarımı özledim" dedi. Dalan'ın ilk isteği ise, kendisinden sonra asılan resimlerinin kaldırılması oldu.

"HER YERDE ATATÜRK RESİMLERİ OLACAK"

Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç salonunda öğrencilere hitap eden Dalan "Ben yokken haberim olmadan benim resimlerimi asmışlar. Bugün itibari ile tüm resimlerim kaldırılacak; her zaman ve her yerde Atatürk resimleri olacaktır" dedi.

"MUTLAKA BANA DOKUNACAKLARDI"

Dalan konuşmasının devamında Dalan, "Belki 70 yıla uzanan bir derin komplonun içinde maalesef ülkemiz. O derin komployu kırabilmek, ülkemizi Atatürk'ün kurduğu istikamette yürütebilmek adına İSTEK Vakfı'nı, İstek Okulları'nı ve Yeditepe Üniversitesi'ni bir zincir olarak kurdum. Bundan daha büyük bir kabahatimiz olamazdı ve mutlaka bana dokunacaklardı, dokunmak istediler ama dokunamadılar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Yeditepe Üniversitesi Bedrettin Dalan Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

baş rahip:

Türkiye, Türklere aittir KEMALİZM- ATEİSTLİK islamiyetin yerini almalı yerine geçmeli. . . . Chp ve Mhp li arkadaşları destekliyorum kutsal kemalizm ruhu hepimizi korusun. . . Tanrı mücadelecileri kutsasın. . . . müslüman akp gitmelidir . . . .

50
13
yanıtYanıtla
adil düzen Mobil-ANDROID:

Kayışdağı orman arazisini İstimlak edip sonra da paralı eğitime açıp zengin aile çocuklarına hizmet ver .. Adalet 2 .kat 14 numarada.....

49
0
yanıtYanıtla
BirsenMobil-IOS:

Necatı denen mal. Atatürk Yahudi değildi Türk'tü ama sen kesin ermenisin o Yüzden bebek katilini daha çok sevenlerdensin kesin hain sin

33
8
yanıtYanıtla
zazomobilWeb@haberler.com:

Bu vatan haini rahmetli ozala yapmadigini birakmadi zamininda arkadaslar hayatini arastirin..

17
22
yanıtYanıtla
DERTLİ:

BÜLKEYE EN BÜYÜK ZARAR VERENLER ATATÜKRÇÜYÜM DİYOR

17
22
yanıtYanıtla
1925Mobil-IOS:

Baş Rahip arkadaş mhp nin kemalizm ve ateizmle işi olmaz Atatürkle, islamiyetle ve vatanseverlikle işi olur sen git başka partiyi destekle, buraya da millet okuyup sana inanacak sanıp boşuna yazı yazma

32
6
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Yenimi Atatürk aklına geldi

30
3
yanıtYanıtla
sancarhanmobilWeb@haberler.com:

Hainler son darbeyi vurmak için bu devlete akın akin geliyorlar.Sizin hesabinız varsa bizimde hesabımiz vardır.Demokrasi,özgürlük adı altında ülkeye en ağir darbeyi bu sözde T.C vatandaşları vermeye çalışıyor.

10
22
yanıtYanıtla
antidemokratmobilWeb@haberler.com:

Antikemalistim şeriatçıyım.

1
31
yanıtYanıtla
yesmobilWeb@haberler.com:

Putumu getirin bana .d

4
26
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title